Gorgias: Ukur Dampak Hasil saka Layanan Pelanggan E-commerce sampeyan

Dhukungan Layanan Pelanggan Gorgias kanggo E-commerce

Nalika perusahaan saya ngembangake merek kanggo toko klambi online, kita nerangake marang pimpinan ing perusahaan yen layanan pelanggan bakal dadi komponen penting kanggo sukses sakabehe ing ngluncurake toko e-commerce anyar. Akeh banget perusahaan sing kejiret ing desain situs lan mesthekake kabeh integrasi bisa digunakake supaya dheweke lali yen ana komponen layanan pelanggan sing ora bisa diabaikan.

Napa Layanan Pelanggan Penting Kanggo Pertumbuhan E-commerce?

Amarga departemen pemasaran asring diasingake saka departemen layanan pelanggan, loro kasebut biasane ora sinkron… sing aneh amarga pengunjung e-commerce sampeyan ora peduli karo departemen apa sing sampeyan kerjakake. Kepiye konversi kena pengaruh layanan pelanggan?

  • Retensi Pelanggan - Ing toko ing ndhuwur, luwih saka 30% pelanggan bali kanggo tuku tambahan sajrone sawetara wulan. Yen produk, pangiriman, utawa manajemen bali ora nyukupi pangarep-arep… sing ora bakal kelakon. Toko liyane sing dikelola duwe tingkat pengembalian pelanggan 2% ... pengin ngira apa bedane? Toko kita ing ndhuwur duwe pengiriman gratis 2 dina lan ora repot bali (karo tas bali kalebu ing paket kasebut). Malah para pelanggan sing ngasilake produk bali kanggo tuku tambahan!
  • Dibantu Shopping – Nalika desain situs duwe panuntun ukuran ekstensif, pitulungan, lan dokumentasi… pelanggan asring mung klik jendhela chatting lan takon utawa loro pitakonan sadurunge nggawe tuku. Kanthi luwih saka $100 saben pesenan rata-rata, iki minangka investasi sing luar biasa kanggo mangsuli pitakon! Ngatur obrolan sampeyan lan responsif marang pitakonan minangka layanan pelanggan sing apik ... lan ngasilake penghasilan langsung.
  • Manajemen Reputasi - Ing jaman media sosial, tembung-tembung nyebar kaya geni. Pengalaman layanan pelanggan sing negatif bakal nyebar kaya wildfire online nalika pengalaman positif jarang dituduhake. Yen sampeyan ora bisa nglayani pelanggan lan ngluwihi pangarepan, karusakan sing sampeyan lakoni kanggo merek sampeyan luwih gedhe…
  • Base kawruh - Nelusuri panjaluk layanan pelanggan ing platform tiket bisa mbantu sampeyan nggawe basis pengetahuan layanan mandiri sing bisa gampang golek lan nemokake informasi sing dibutuhake kanggo pitakonan umum babagan produk sampeyan. Iki minangka prilaku umum para pembeli online sing bakal ninggalake situs yen ora bisa nemokake informasi sing dibutuhake - mula nyedhiyakake perpustakaan jawaban kanggo Pitakonan sing Sering Ditakoni (FAQs).

Ringkesan Layanan Pelanggan Gorgias

Gorgias ngijini sampeyan kanggo sentralisasi kabeh tiket dhukungan ing platform siji - kalebu email, media sosial, live chat, swara, lan SMS. Platform kasebut nggabungake otomatisasi, maksud lan deteksi sentimen, makro, basis pengetahuan sing di-host layanan mandiri, lan nglaporake kanggo ngukur bali menyang layanan pelanggan e-commerce.

Cara Ngukur Dampak Pendapatan Layanan Pelanggan

Gorgias duwe kutipan apik ing situs sing cukup akurat:

Nguripake dhukungan pelanggan dadi pusat bathi.

gorgia

Iki ditindakake dening:

  1. Nyedhiyakake pengunjung pitulungan pribadi lan nambah tarif konversi liwat layanan customer chatting urip.
  2. Tanggapi pelanggan sing takon babagan produk sampeyan ing iklan lan kiriman, nambah dodolan lan efektifitas iklan kanthi padha karo Tambah 5% ing belanja iklan.
  3. Nerbitake a pusat dhukungan kanthi perpustakaan pitakonan sing kerep ditakoni ing ngendi para pembeli bisa nemokake jawaban sing dibutuhake.
  4. Lacak kabeh dodolan digawe dening agen layanan pelanggan liwat pesen teks, jawaban media sosial, lan obrolan obrolan langsung ing situs web sampeyan.

Kanthi Gorgias, sampeyan malah bisa ndeleng pengaruh saben agen layanan pelanggan ing revenue toko sakabèhé - nyediakake sarana kanggo menehi kinerja apik ing tim layanan pelanggan.

revenue e-commerce layanan pelanggan

Gorgias nawakake integrasi rapi karo Shopify, Magento, Lan Bigcommerce. Bebarengan karo interaksi terpusat, Gorgias ngidini sampeyan ngotomatisasi tugas dhukungan sing bola-bali (kalebu respon otomatis status pesenan lan pangiriman), lan tampilan 360 derajat saka pelanggan kanthi riwayat dhukungan lan pesenan, nilai pelanggan, ulasan, lan status ganjaran.

Platform kasebut uga terintegrasi karo Thankful AI, Klaviyo, Instagram, Yotpo, Facebook, Isi Ulang, lan liya-liyane…

Ndaftar Kanggo Gorgias Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi saka gorgia lan aku nggunakake pranala afiliasi ing isi iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.