21 April yaiku Mobilegedden Google! Dhaptar Priksa kanggo Mobile SEO

april 21 google mobile seo

Apa kita wedi? Ora, pancen ora. Aku wedi yen situs sing durung dioptimalake kanggo panggunaan seluler wis ngalami interaksi lan keterlibatan pangguna sing kurang. Saiki Google mung ngupayakake nganyari algoritma kanggo menehi hadiah situs sing dioptimalake kanggo pangguna seluler kanthi peringkat apik ing telusuran seluler.

Mulai 21 April, kita bakal nggedhekake panggunaan seluler-loropaken minangka sinyal peringkat. Pangowahan iki bakal mengaruhi telusuran seluler ing kabeh basa ing saindenging jagad lan bakal duwe pengaruh sing signifikan ing asil telusuran. Akibate, pangguna bakal luwih gampang entuk asil telusuran sing berkualitas lan relevan sing dioptimalake kanggo piranti. Google Webmaster

Gerakan iki bisa migunani yen sampeyan takon marang aku… ora tenan ing ngipi elek Kabeh njerit babagan industri SEO. Aku mikir yen hype nuduhake masalah utama ing industri telusuran - kakehan perhatian ing rangking lan ora cukup perhatian ing keterlibatan lan konversi pangguna. Konsultan SEO mesthi wis ngatasi situs klien yen wis fokus karo metrik sing bener.

Disaranake nggunakake Tes Ramah Seluler Google lan Laporan Kegunaan Seluler Webmaster kanggo ngrampungake lan mbenerake masalah sing luar biasa karo situs sampeyan. Mangkene infographic lengkap saka Sangang Hertz, InstantShift, lan AntiPull.

Google-Mobile-SEO

3 Komentar

  1. 1

    Iki minangka salah sawijining seri sumber sing hebat kanggo ngyakinake para atiku manawa kudu nganyari. Angel kanggo nindakake pangowahan yen kabeh katon minangka tandha dolar investasi awal…

  2. 2

    Aku rumangsa ironis lan rada munafik Google meksa nindakake perkara kasebut nalika layanan Google kalebu salah sawijining pelaku paling ala.

    Contone, kayata font lan analytics Google kondhang amarga nyebabake masalah pemblokiran (rendering) lan kacepetan.

    Nalika aku setuju kanthi tulus manawa kita kabeh kudu grapyak ing seluler, kita butuh alat sing luwih apik tinimbang rong layanan Google sing disaranake.

    Penguji Guna Seluler Google menehi asil sing beda-beda gumantung karo wayah awan. Kadhangkala sampeyan pancen grapyak banget ing seluler lan ing jaman liya ora,

    Lan Alat Webmaster Google wis misuwur amarga wis ora ana gandhengane karo asil.

    Nalika sampeyan bisa ndeleng kaca sing dianggep seluler sing ora grapyak luwih saka sewulan kepungkur, ora ana cara kanggo nganyari lan menehi informasi nalika sampeyan ngatasi masalah kasebut.

    Ditambah maneh aku wis menehi markup data sing wis kabentuk ing situsku taun-taun kepungkur lan aku isih ngenteni WMT kanggo ngrekam kanthi lengkap.

    Dadi, sampeyan kudu kepengin weruh, apa Google bakal miwiti ngukum situs, apa bakal didhasarake data lawas utawa data saiki?

    Apa Google bakal menehi kesempatan sing padha supaya kabeh ngerti yen masalah kasebut wis diatasi?

    Ing wektu iki kayane ora mungkin.

    • 3

      Mark, aku ora setuju kabeh. Nanging, Google Webmaster pancen wis nindakake tugas banget kanggo mbangun alat sing komprehensif kanggo nyoba situs sampeyan. Priksa manawa sampeyan ndhaptar Webmaster, tambahake situs sampeyan, lan deleng asile. Dheweke mbantu sampeyan ngatasi masalah saben piksel nganti piksel.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.