Konsol Panelusuran Google Ora Nggawe Crap!

Depositphoto 12295247 m

Kita wis awan awan kerja nyiapake Martech kanggo pangowahan desain mbesuk. Pakaryan kalebu maneh liwat 4,000 postingan blog - mesthekake yen wis nampilake gambar, konten kasebut wis ketinggalan jaman (kaya platform sing wis entek bisnis), lan njamin ora duwe masalah aneh liyane… kaya udakara 100 postingan yen aku ngrusak enkode html kanggo potongan kode, lan liya-liyane. Kita uga nindakake audit backlink lan ora ngidinake pirang-pirang situs spam sing dituju.

Siji tambahan tambahan yaiku nginstal SSL certificate minangka persiyapan kanggo sawetara pilihan generasi utama lan e-commerce, kita bakal nambah menyang situs kasebut. Apamaneh, Google mbayangake manawa duwe situs sing aman bisa uga duwe pengaruh positif marang rangking mbesuk. Kabeh pangowahan sing dakgawe mesthi ana pengaruhe. Nyatane, ing wulan pungkasan lalu lintas mesin telusuran kita wis tikel loro. Mangkene gambar gambar saka Semrush:

semrush-marketingtechblog

Kita sejatine ora duwe akeh wektu kanggo nggarap Martech kaya iki amarga kita ngupayakake supaya kabeh situs klien dioptimalake. Minangka bagean saka proses kita, aku wis nggunakake sawetara alat kanggo ngikis situs sing nggoleki masalah, lan aku wis mbenerake sawetara masalah aneh sing Google Webmaster wis dicethakaké ... kaya judhul duplikat, lsp.

Dadi… bayangake reaksi nalika mlebu Google Webmaster minggu iki lan ndeleng iki:

google-webmaster-non-ssl

Aku mriksa kesalahan ing Webmaster lan kesalahan saya akeh. Aku mriksa lan mriksa maneh sandi Dhaptar SEO CMS - file robots.txt, peta situs, pangalihan pangalihan… kabeh! Aku mriksa pesen apa wae (kayata dendha) lan ora ana pesen sing dikirim. Sanajan aku keweden, aku ora bisa ngerteni apa ana Webmaster sing salah.

Banjur teka marang aku ... kepiye yen Google Search Console mbutuhake dalan sing aman menyang situs iki? Dadi aku ndaftar https: //martech.zone tinimbang http://martech.zone. Aku sejatine ora kudu ngganti label header. Mangkene sing muncul:

google-webmaster-ssl

Google… sampeyan pancen wedi tenan karo aku. Aku ngira aku wis nindakake perkara sing ala banget ing situsku mula aku mblokir telusuran kabeh. Weh!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.