Ati-ati - Google Search Console Ngabaikan Longtail Sampeyan

buntut dawa

Kita nemokake masalah aneh liyane wingi nalika mriksa kinerja mesin telusuran organik klien. Aku ngekspor lan mriksa kesan lan klik data saka Piranti Google Search Console lan ngerteni manawa ora ana gunggunge cacahe sithik, mung angka nol lan gunggunge akeh.

Nyatane, yen sampeyan bakal ngandel karo Google Webmaster data, siji-sijine istilah sing apik sing nuntun lalu lintas yaiku jeneng merek lan istilah kompetitif sing peringkat klien. Nanging ana masalah. Google Analytics data tembung kunci mbuktekake sebaliknya .. manawa mayoritas lalu lintas mesin telusuran asale saka tembung kunci longtail.

Sampeyan kudu maca cetakan sing apik ing Google Search Console Nggoleki pitakon topik kanggo nemokake apa sing kedadeyan:

  • Kesan: Kaping pirang-pirang kaca saka situs sampeyan ditampilake ing asil telusuran, lan persentase nambah / nyuda rata-rata tayangan saben dina dibandhingake karo periode sadurunge. Jumlah dina saben periode default dadi 30, nanging sampeyan bisa ngganti kapan wae. (Angka kasebut bisa dibunderaké, lan bisa uga ora pas.)
  • Klik: Kaping pirang-pirang pangguna ngeklik dhaptar situs sampeyan ing asil telusuran kanggo pitakon tartamtu, lan persentase nambah / nyuda rata-rata klik saben dina dibandhingake karo periode sadurunge. (Angka kasebut bisa dibunderaké, lan bisa uga ora pas.)

Bener ... Webmaster kalebu jumlah sithik tayangan lan klik, mung kanggo jumlah sing paling gedhe. Iki pancen ngganggu amarga kasunyatan manawa tembung kunci longtail bisa nyebabake kesan lan klik sing paling relevan! Nyatane, ing analisis sing ditindakake luwih saka setahun kepungkur ing blog iki, mayoritas kabeh lalu lintas organik teka saka jangka panjang.

Pecah Lalu Lintas Organik

Dadi, kayadene umume elemen telusuran organik, ati-ati supaya ora gumantung karo siji sumber. Sayang banget yen Google ora bisa menehi data nyata ing Webmaster, aku bakal mbantu wong supaya ora fokus ing tembung kunci sing kompetitif lan nggawe strategi pemasaran konten sing luwih apik.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.