Google Webmaster Pusat entuk upgrade sing serius

Nalika nggarap klien esuk iki, aku mlebu Google Webmaster Central kanggo ndeleng pitakon telusuran ndhuwur sing nyopir lalu lintas. Sing dakkerteni yaiku salah sawijining upgrade sing migunani!

Ora mung nyedhiyakake tembung kunci, posisi lan klik-tayang, Google wis nganyari antarmuka dadi antarmuka gaya Google Analytics. Amarga peringkat saiki beda-beda adhedhasar profil telusuran pribadi, Google saiki nyedhiyakake macem-macem posisi sing ditemokake URL, uga jumlah kesan lan rasio klik-tayang.

google-webmaster-top-search-query.png

Akeh banget perusahaan sing ora nggatekake rangking telusuran lan tingkat klik-tayang saka kaca asil mesin telusuran (SERP). Kaya ngoptimalake kaca kanggo nambah konversi, sampeyan uga kudu ngoptimalake judhul kaca lan deskripsi meta kanggo nambah konversi. Yen sampeyan peringkat # 1 nganti # 3 lan entuk klik ing sangisore 10%, sampeyan kudu nindakake sawetara tugas. Sampeyan kudu entuk 50% lan luwih dhuwur!

Antarmuka anyar iki minangka visualisasi data sing apik. Sawise bisa mriksa kaca iki karo klien ing wayah esuk, kita bisa ndeleng kesempatan sing luwih apik sadurunge ngunggahake akeh lalu lintas menyang situs kanthi optimalisasi lan peringkat sing luwih apik.

Ojo dumeh Analytics kanggo ngoptimalake situs kanggo konversi - coba maneh lan priksa manawa sampeyan luwih akeh nggunakake mesin telusuran luwih dhisik. Analytics mung menehi rincian kanggo pengunjung sing bener-bener ngeklik ... dudu sing ditinggalake!

3 Komentar

  1. 1

    Hei, Bromance,

    Yo wis Aku ndeleng pangowahan anyar. Aku seneng banget. Banjur aku luwih nyawang. Muga-muga bisa uga sawetara prekara kanthi data kaya sing dakkandhani aplikasi Google saka rangking kasebut.

    Kajaba situsku pancen rangking kaca 1 kanggo istilah "zombie," "Hookah Lounge," "Wrigley Field," lan "Karen Gillan."

    Aku nulis postingan ing SEOBoy yen sampeyan pengin mriksa (ora iki dudu trik murah kanggo entuk lalu lintas. Rampungake maca Blog Pemasaran Pemasaran sing luar biasa sadurunge sampeyan Mikir ngeklik. 🙂 http://bit.ly/de6Ot9).

    Aku kudu mudhun menyang Indy lan ndeleng kabeh.

    - Finn

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.