Google mungsuh Facebook ing Privasi

privasi facebook google

Amarga Facebook lan Google dadi akrab karo saben tumindak sing ditindakake ing web, garis privasi lan keamanan dadi luwih kabur lan gumantung marang vendor kasebut. Aku ora seneng karo Google utawa Facebook ing bidang sing dikepengini. Nalika kalorone katon nindakake tugas banget kanggo ngamanake informasi saka para durjana, aku prihatin yen dheweke dadi duraka.

Kanthi ngontrol pariwara lan sisih konten bisnis - lan omah-omah karo kekarone - dheweke duwe pemahaman sing durung tau kedadeyan sadurunge. Sing nggawe kekarone dadi target utama kanggo peretas lan maling identitas. Kemampuan kanggo mblokir cara ngekstrak data iki kasedhiya liwat seri idin lan setelan sing kompleks; nanging, watesan kasebut ora mung pengaruhe pariwara ... uga pengaruhe kanggo pangguna. Dadi… akeh kita sing ora repot!

Ing media tradisional, iki mesthi ana garis sing ora bisa dilintasi. Pengiklan ora nate nyebabake warta utawa uga sebaliknya. Ing sisih kulon liar, kita nemokake, tabel wis malih lan Goliat iki ngontrol konten lan pariwara.Veracode wis nyedhiyakake Infographic iki babagan carane kalorone mbandhingake babagan keamanan lan privasi:
google facebook keamanan privasi veracode

IMO, nalika konsumen wiwit ngerti kepiye data iki dimanfaatake (lan kadhang kala dilecehke), mula bakal saya akeh undhang-undhang, peraturan lan malah tuntutan ukum bakal diwiwiti!

Keamanan Aplikasi Veracode ngirim platform deteksi kerentanan adhedhasar otomatis sing ngidentifikasi cacat keamanan ing kode aplikasi. Ora ana sing nginstal utawa dikonfigurasi? Tegese sampeyan bisa miwiti nyoba lan remediasi cacat saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.