Statistik Shortener URL Bogus Google

matématika ala

Kita duwe sesi sing nyenengake karo klien minangka bagean saka sawetara Analytics pelatihan lan konsultasi sing ditindakake karo perusahaan induk. Minangka bagean saka upaya sing lagi ditindakake, distribusi Kode QR, nambah kode kampanye Google Analytics, banjur aplikasi Google URL shortener, saéngga bisa kanthi akurat ngukur tingkat tanggepan saka usahane.

Iki minangka strategi sing kuat. Analytics mung ora bisa nyedhiyani kabeh sing sampeyan butuhake amarga kabeh aplikasi sing nyebar link saiki ora nambah data referensi menyang panjaluk. Analytics ngerti asale sampeyan saka server web sing nyritakake kaca sabanjure kaca pungkasan kalebu kabeh informasi ing klien. Amarga app ora duwe server web… mula ora pass data. Asile, sampeyan pengin nambah kode kampanye menyang URL sing dicekak sadurunge disebar. Kita mung nuduhake carane nambah Pelacakan kode kampanye Google Analytics karoHootsuite bubar.

Kabeh masalah karo jagad iki nganti Koordinator Pemasaran mutusake milih statistik shortener URL Google luwih akeh. Dheweke ora bisa nggawe angka kasebut cedhak karo sing diwenehake Google Analytics. Ana sawetara sebab kenapa… Google URL Shortener yaiku liwat layanan sing ngukur saben klik, dene Google Analytics minangka solusi adhedhasar JavaScript sing nyedhiyakake mayoritas data.

Nanging, dheweke nemokake sing luwih nguwatirake ... dheweke nemokake yen Google kedadeyan klik sadurunge link digawe! Iki bukti - langsung ing mesin pelapor Goo.gl:

google shortl problem short1

Lan ora kedadeyan mung sepisan ... kabeh ana ing endi wae!
google akurat nyingkat url1

Apes banget yen data iki ora bisa dipercaya ... nanging ora bisa. Liwat antarmuka, sampeyan ora bisa milih rentang tanggal, mula Kevin kudu nyeret mouse kanthi manual ing diagram kanggo njupuk tanggal lan klik kanggo ngrampungake pelaporan. Aku kaget manawa Google ora mung nyakup shortener karo Analytics lan ndhaptar kampanye kanthi otomatis. Aku luwih kaget, ing jaman saiki kita kudu paneliti babagan kinerja situs, apa kesalahan iki!

Sapa sing ngerti manajer produk ing Goo.gl sing bisa nerangake babagan iki?

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.