Google Ngubur Industri SEO

batu nisan industri seo

batu nisan industri seoAku nulis tulisan kasebut, SEO Mati, bali ing wulan April. Aku isih tetep ngadeg ing pos kasebut ... nyatane, saiki luwih saka sadurunge. Tujuane kiriman kasebut ora kanggo nyerang optimasi mesin telusuran minangka strategi pemasaran online sing bisa ditindakake, tujuane yaiku supaya para pemasar ngalihake fokus saka taktik populer sing ana gandhengane karo optimisasi mesin telusuran lan ngupayakake upaya pemasaran konten sing luwih apik.

Kanggo sampeyan sing durung ngerti strategi SEO, ngoptimalake situs minangka kombinasi saka sawetara strategi:

  • Nggabungake a sistem manajemen konten sing nyedhiyakake konten sampeyan kanthi apik kanggo mesin telusuran.
  • Ngrancang Panjenengan hirarki lan pandhu arah situs supaya konten sampeyan ditampilake kanthi prioritas.
  • Nulis lan promosi konten sing apik kanggo njaga konten situs sampeyan bubar, asring lan relevan.
  • Nggunakake tembung kunci kanthi efektif kanggo mesthekake sampeyan nggunakake tembung kunci lan tembung sing padha ing konten sampeyan kaya sing nggoleki industri, produk utawa layanan.
  • Nalika item sadurunge kabeh mesthekake situs sampeyan wis apik, agensi SEO cenderung ngluwihi wates lan ngupayakake promosi offsite, nggabungake skema ngubungake, layanan direktori lan jaringan penerbitan… kabeh tanpa pambocoran. Kanthi tembung liyane… backlinking.

Kanggo perusahaan lan agensi sing ora gelem ngapusi, backlinking dadi ngelu banget. Agensi khas mung ora bisa nyaingi karo perusahaan sing nandur modal dolar akeh menyang skema backlinking karo agensi SEO. Nanging penghasilan sing ana gandhengane karo backlinking pancen apik banget kanggo dituku kanggo agensi utawa klien, mula masarakat munggah ing industri $ 5 milyar miturut Forrester.

Algoritma Panda Google pangowahan diwiwiti perang, nggawe eviscerating situs sewengi sing ngembang kanthi dramatis kanggo njupuk asil mesin telusuran tambahan. Google Penguin sabanjure, nggabungake pengaruh sosial sing luwih akeh lan malah nyurung situs sing luwih dioptimalake kanggo tembung kunci. Nalika kemajuan kasebut ningkatake kualitas asil mesin telusuran, dheweke isih durung nyerang masalah nyata: backlinking.

Nganti saiki.

Google wis ngirim pesen kaya iki menyang perusahaan sing bisa nggabungake tautan sing ora wajar:
tautan sing ora wajar

Iki minangka asil sing nguwatirake. Salah sawijining klien bener-bener mecat agensi SEO sadurunge nalika ngerti yen lagi nggawe backlink. Nanging karusakane rampung lan wis kasep. Kepiye cara supaya bisa bali kanthi retroaktif lan mbusak link? Kita wis ngetung luwih saka sewu sing ditinggalake… lan ing situs, jaringan lan direktori sing ora ana akses! Google bisa uga ngomong nambah sawetara alat disavow ing ngendi sampeyan bisa polisi bali backlink ing webmaster.

Matt Cutts, sing mbukak operasi kualitas lan spam Google lan melu media sosial karo pangguna, ujar manawa perusahaan kasebut bisa uga ora kudu enggal nanggapi utawa nanggepi laporan kasebut. Aku ora yakin apa sing njlentrehake masalah kasebut utawa nambah kebingungan tambahan… nanging intine jelas kaya awan. Google pungkasane serius babagan ngilangi industri SEO.

Yen agensi SEO sampeyan backlinking, ora kebak ngandharake tautan kasebut, lan ngasilake tautan sing ora wajar sesuai karo syarat Google, sampeyan kudu langsung mbatalake kontrak kasebut lan malah njaluk supaya bisa ngrusak kerusakan sing wis ditindakake. Sampeyan nggawe perusahaan dadi resiko.

11 Komentar

  1. 1
    • 2
    • 3

      @ facebook-100003109495960: disqus sayang, akeh Spesialis SEO mbatesi ruang lingkup pangerten babagan cara kerja algoritma lan cara nggawe peringkat situs. Bakal mbutuhake dheweke supaya luwih ngerti babagan pemasaran lan strategi sosial supaya bisa urip. Aku mikir bakal apik kanggo industri… nanging bakal ngilangi akeh perusahaan!

      • 4

        Iki pancen bener. Standar Google nggawe aturan emas "konten dadi raja" dadi bener. Saiki dheweke luwih cerdas lan golek konten sing berkualitas lan dudu mung SEO. Sing cukup tantangan, sejatine amarga saiki sing ana ing media sosial uga kudu sinau pemasaran.

  2. 5

    Kiriman apik Doug 🙂 Sawise ndeleng update anyar saka Google lan kepiye Google sacara terang-terangan babagan SEO supaya ora ana kebingungan ing antarane wong SEO, aku ora mikir "Google lagi nggunakake industri SEO". Google pengin menehi asil sing luwih apik kanggo pangguna. Kanggo sing pengin "wong SEO luwih apik". Wis ganti. Saiki ora kabeh nggawe backlinks kanthi tembung kunci sing tepat minangka jangkar teks (Penguin). SEO wis dadi campuran macem-macem sinyal kalebu sosial.

  3. 6

    Seo ora bisa mati, nanging miturut nganyari anyar, google nggawe sawetara owah-owahan ing bangunan link. Google nganyari algoritma kanthi tepat wektu kanggo nggunakake seo sing ora etis tinimbang ngoptimalake situs web lan liya-liyane.
    Seo saiki luwih gampang kanthi kombinasi pengaruh sosial.

  4. 7

    Seo meh mati, nanging mung wong-wong sing ora seneng taktik Seo, topi ireng saiki wis mati amarga Penguni 1, 2, 3 dianyari lan ngganti grafik telusuran google banjur penalti kalebu Panda lan ngilangi asil telusuran sing ora cocog saka google. iku wis mati nanging isih akeh sing bisa dideleng amarga Penguin nganyari 4 bakal teka, banjur ndeleng apa sing kedadeyan.

    http://thesportsclash.blogspot.com/

  5. 8
  6. 11

    Aku ndeleng akeh perusahaan seo sing nyoba banget mlebu media sosial utawa perusahaan pemasaran konten ing upaya njaga bisnis. Masalahe yaiku macem-macem jinis kepribadian lan katrampilan sing beda-beda sing ora dikarepake karo teknologi teknologi seo.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.