3 Babagan sing Bakal Ditimbang Kanthi Pangowahan Iklan Teks Google

google adwords

Google iklan teks sing ditambahi (ETA) resmi urip! Format iklan dhisik seluler sing luwih dawa saiki mbukak ing kabeh piranti kanthi format iklan standar sing ramah desktop - nanging mung saiki. Wiwit tanggal 26 Oktober 2016, pengiklan ora bakal bisa nggawe utawa ngunggah pariwara teks standar. Pungkasane, iklan kasebut bakal dadi riwayat riwayat telusuran mbayar lan ilang saka kaca asil telusuran sampeyan kabeh.

Iklan Teks Lengkap (ETA) Google

Google wis menehi hadiah paling gedhe kanggo para pengiklan nganti saiki: papan salinan iklan luwih saka 50 persen lan karakter ekstra kanggo nggambarake produk lan layanane. Nanging yen sampeyan mbuang kesempatan iki, sampeyan bakal entuk biaya nalika pesaing nggunakake wektu kanggo nulis iklan ing format anyar, nyoba, lan ngoptimalake strategi SEM. Kanthi tenggat wektu Google kanthi cepet, para pengiklan kudu ngupayakake nulis iklan sing wis ana kanthi cepet supaya tetep kompetitif ing malang pemasaran telusuran.

Kita wis nggatekake ETA wiwit Google ngluncurake beta ing wulan Mei. Luwih saka sepertiga pelanggan perusahaan saya wis nyoba ETA ing 50 persen akun. Mangkene telung perkara sing wis disinaoni sing bakal migunani nalika nggawe strategi sampeyan dhewe.

1. Mikir maneh kabeh kreatif

Mashingake garis deskripsi sing wis ana lan lempeng sampeyan kanthi acak free Shipping menyang judhul kapindho sampeyan bisa nggodha, yen mung kanggo ngisi ruang anyar kanthi sawetara karakter, nanging dudu wangsulane. Kita pancen wis ndeleng pengiklan nindakake iki lan nonton tarif klik-tayang mudhun kanthi nggunakake pangisi papan strategi Nambah salinan ing pungkasan judhul tanpa dipikirake kabeh pesen lan merek ora njamin manawa pariwara kasebut bakal masuk akal utawa ngeklik klik.

Aku bakal nundha Direktur Pemasaran Iklan Kinerja Google Matt Lawson sing ujar:

Gunakake nganyari iki minangka kesempatan kanggo ngevaluasi kabeh kreatif. Iki minangka kasempatan kanggo nggawe sing anyar lan luwih apik tinimbang sadurunge.

Mikirake kesempatan tinimbang repot.

2. Aja langsung nilar pariwara lawas sampeyan

Kaya dene kabeh sing digoleki kanthi mbayar, mung amarga iklan teks sing ditambahi anyar ora ateges bakal ngluwihi iklan lawas saka bathi. Jalanake ETAs anyar karo iklan lawas. Yen iklan standar sampeyan luwih unggul tinimbang ETA, priksa manawa strategi olahpesen sing digunakake lan adaptasi ing format ETA.

3. Miwiti mikir babagan preinan

Musim liburan minangka pendhukung penghasilan gedhe ing pemasaran telusuran. Uga sibuk banget lan mbuwang wektu kanggo tim internal kanggo ngatur promosi lan nulis salinan pariwara kanthi skala. Yen sampeyan pengin nguntungake dolar paling gedhe ing musim liburan iki, luwih becik strategi ETA sampeyan bisa sukses sadurunge tanggal pungkasan Google. Siapke tim internal sampeyan saiki.

Eksperimen kanthi dawa karakter
Tes beta awal nuduhake manawa ETA sing luwih dawa duwe tarif klik-tayang (RKT) sing luwih apik, nanging tren bisa beda-beda miturut akun. Mangkene sing sinau tes dawa judhul ing akun klien beta.

[box type = "info" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"]

Dawa Karakter ing Judhul CTR *
> 135 + 49%
117-128 -7%
+ 6%
* Rata-rata tarif klik-tayang ETA ing akun klien Boost beta

[/ kothak]

Google duwe luwih saka 9 milyar iklan sing digunakake. Mesthi, ana sing digawe nganggo template, mula ana pariwara unik luwih sithik, nanging kita isih ngandhani babagan nulis ulang miliaran iklan, kepiye carane ngiris. Google durung nawakake pitulung umum kanggo para pengiklan kanggo ngatasi masalah iki. Jumlah nulis ulang sing penting ora ketompo pirang-pirang pariwara online sing unik utawa templated sing digunakake ing kampanye. Yen sampeyan durung miwiti nyiyapake, ora ana wektu kaya saiki. Ngenteni nganti sesuk bisa kasep.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.