Google Nggawe Wawasan Blanja… lan Apik tenan!

wawasan blanja google

Salah sawijining bisnis gedhe sing kita kerjani duwe masalah sing umum banget ing kabeh bisnis nasional. Minangka pemasar, kita cenderung fokus ing bisnis kaya ora ana wates geografis utawa owah-owahan saka wektu - nanging kasunyatane kalorone duwe pengaruh gedhe banget. Yen sampeyan bisa nulis konten ing topik sing njupuk kauntungan saka musiman, tren umume, lan geografi, konten bisa luwih apik.

Google lagi wae diluncurake Wawasan Blanja ing ngendi sampeyan bisa nganalisa volume telusuran liwat wektu lan kanthi kapadhetan geografis. Minangka conto, iki conto telusuran blanja tablet ing saindenging AS:

Wawasan Google Shopping

Sampeyan uga bisa entuk granular kanthi riset, kanthi geografis, nganti tekan level paling wates. Iki bisa nguntungake banget babagan pangeluaran pariwara lan personalisasi iklan sampeyan.

Wawasan Google Shopping

Lan mesthine uga nyedhiyakake telusuran paling populer miturut wulan lan taun sing bisa dilayari.

blanja-wawasan-query-cloud

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.