SERP Dina iki: Tampilan Visual ing Kotak, Kertu, Snippet Rich, lan Panel Google

Data Terstruktur Google SERP lan Snippet Sugih

Saiki wis wolung taun wiwit aku nolak klienku nggabungake potongan sing sugih menyang toko online, situs web, lan blog. Kaca asil mesin telusuran Google wis dadi kaca sing urip, napas, dinamis lan dipersonalisasi supaya sampeyan bisa nemokake informasi sing dibutuhake ... umume amarga paningkatan visual sing digawe ing kaca asil mesin telusuran nggunakake data terstruktur sing diwenehake para penerbit.

Dandan kasebut kalebu:

  • Kothak Wangsulan Langsung kanthi wangsulan, dhaptar, carousel, utawa tabel sing cekak, uga ana gambar sing bisa ditambahake.
  • Rich Snippets diwenehake dening situs web kanggo nambah entri kaca asil mesin telusuran kanthi rega, rating, kasedhiyan lsp.
  • Kertu Sugih kanggo pangguna seluler sing ramah pangguna.
  • Gambar Kawruh ing sidebar tengen SERP sing nyedhiyakake gambar lan informasi sing dijadwalake babagan telusuran.
  • Panel Kawruh ing sidebar tengen SERP sing nyedhiyakake gambar, informasi, peta lan direktori sing dirati sing khusus kanggo merek utawa bisnis.
  • Paket Lokal (utawa Paket Peta) minangka inti asil telusuran lokal kanthi informasi bisnis, ulasan, lan peta. Iki biasane digawe dening kegiatan Google Bisnisku kanthi nganyari lan review merek.
  • Wong Uga Takon nyedhiyakake pitakon lan jawaban sing ana gandhengane saka pitakon.
  • Paket Gambar minangka carousel horisontal ing pitakon sing ditarget kanthi visual.
  • Link Situs minangka dhaptar link link utama ing situs populer. Sampeyan uga kalebu kolom telusuran situs sing khusus kanggo mekanisme telusuran internal situs.
  • Twitter carousel nampilake dhaptar tweet paling anyar saka akun twitter.
  • Kothak Warta minangka carousel sensitif wektu kanggo warta lan crita populer sing ditemokake ing situs warta sing dingerteni.

Kanthi nyusun data lan ngetutake standar Skema, merek bisa nyebabake visibilitas kasebut ing fitur-fitur sing ana ing kaca asil mesin telusuran - utamane nalika nambah asil dhaptar dhewe ing kaca nggunakake potongan kaya.

Ana uga argumen sing ala… sing bisa ditindakake Google tetep pangguna ing kaca asil mesin telusuran tinimbang nggawa menyang kaca sing dituju. Yen bisa njaga pangguna ing kana, bisa uga klik iklan, roti lan mentega Google. Nanging hei… Google nduwe pamirsa telusuran, dadi aku wedi sampeyan kudu main game kasebut. Muga-muga, nalika sampeyan nggawa asil mesin telusuran menyang situs sampeyan, sampeyan pancen nindakake tugas kanggo narik kawigaten lan njupuk informasi pengunjung supaya sampeyan bisa nggawe hubungan langsung.

Google ora mung negesake manawa nyedhiyakake data meta iki bisa uga ngasilake presentasi sing optimal ing SERP, nanging uga nerangake manawa potongan kaya bisa nambah visibilitas mesin telusuran amarga bisa nyinau algoritma babagan informasi ing kaca kasebut.

Yen perusahaan, vendor, lan konten sampeyan ora entuk manfaat kaya potongan, sampeyan bakal ditinggalake ing rereget dening para pesaing sing nindakake. Yen agensi pemasaran sampeyan ora njerit-njerit kanggo ngetrapake - sampeyan kudu golek perusahaan anyar. Lan yen sampeyan duwe infrastruktur tertutup utawa lawas sing ora ndhukung, sampeyan kudu migrasi utawa nggawe solusi sing bisa. Cuplikan sing sugih ora mung nambah telusuran, nanging uga nyebabake tarif klik-tayang luwih saka mbayangake sadurunge.

Infographic iki saka Brafton, Pandhuan Visual kanggo Saben Fitur SERP Google: Snippet, Panel, Ads Bayaran, lan liya-liyane, nyedhiyakake ringkesan visual babagan tampilan cuplikan sing sugih lan data terstruktur ing kaca asil mesin telusuran.

infographic potongan google sugih

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.