Peringkat # 1 ing Google Asil CTR 18.2%

kurva ctr 2 seomoz

Apa kurva tarif klik-tayang (RKT) sing diasilake kanggo asil AS organik kanggo posisi # 1-10 ing Kaca Hasil Mesin Telusuran (SERP)? SEO Slingshot wis rampung analisis ekstensif ing endi data digawe nggunakake luwih saka 170,000 kunjungan pangguna nyata ing taun 324 Stabil rangking tembung kunci sajrone 6 wulan. Adhedhasar data kasebut, Slingshot SEO nyathet kurva ing ngisor iki kanggo CTR Persis.

kurva ctr 2 seomoz

Aku asring ndeleng perusahaan SEO ngiklanake asil 'kaca 1' kanggo klien. Yen sampeyan sinau, dadi kaya janjine klien kanggo klik-tayang 1%. Apa pancen apik tenan? Iki nuduhake manawa investasi ing perusahaan sing bisa nggawa sampeyan menyang posisi nomer 1 pancen larang banget nalika volume telusuran kasedhiya kanggo ndhukung bisnis sampeyan. Iki minangka studi sing luar biasa.

Salah satunggaling pengamatan pasinaon yaiku tarif klik-tayang luwih murah tinimbang panliten sadurunge. Nalika nggawe akun kasebut ing set data, aku bakal nambah manawa aku yakin volume telusuran tembung kunci sing dilaporake Google ora akurat. Salah sawijining conto yaiku istilah: sing retweet kula. Google nyedhiyakake volume telusuran 1900 telusuran nanging Webmaster nuduhake volume kesan saben wulan 1,300. Iki beda banget antarane nomer loro kasebut. Iki nyebabake kebingungan karo klien nalika ana peringkat dhuwur nanging ora entuk lalu lintas nyata sing disaranake Google ana!

download White Paper.

3 Komentar

  1. 1

    Aku wis krungu saka akeh wong yen google nuduhake asil sing ora akurat, nanging ora ana sing malah nyoba apa sebabe kedadeyan kasebut lan apa sing dianggep bener utawa salah. Ing google nyata nuduhake asil sing ora akurat utawa kita salah. Amarga ing kompetisi kanggo entuk pangkat lan lalu lintas sing luwih dhuwur, kita bakal ilang kualitas kanthi jumlah. Dadi apa iki kedadeyan amarga Google utawa salah. Saiki kita kudu nemokake alasan nyata ing sebabe sebab iki.
    layanan bangunan link seo

  2. 2
    • 3

      @ twitter-90853096: disqus Pancen nulis kiriman sing luwih anyar sing bisa menehi sawetara pemahaman… rangking organik nuduhake manawa mayoritas kunjungan kita saka mesin telusuran asale saka SERP luwih jero tinimbang iki. Sanajan rangking nomer # 1 apik banget, luwih becik yen cocog banget karo produk lan layanan sing dipromosekake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.