Peringkat # 1 ing Google Asil CTR 18.2%

kurva ctr 2 seomoz

Apa kurva tarif klik-tayang (RKT) sing diasilake kanggo asil AS organik kanggo posisi # 1-10 ing Kaca Hasil Mesin Telusuran (SERP)? SEO Slingshot wis rampung analisis ekstensif ing endi data digawe nggunakake luwih saka 170,000 kunjungan pangguna nyata ing taun 324 Stabil rangking tembung kunci sajrone 6 wulan. Adhedhasar data kasebut, Slingshot SEO nyathet kurva ing ngisor iki kanggo CTR Persis.

kurva ctr 2 seomoz

Aku asring ndeleng perusahaan SEO ngiklanake asil 'kaca 1' kanggo klien. Yen sampeyan sinau, dadi kaya janjine klien kanggo klik-tayang 1%. Apa pancen apik tenan? Iki nuduhake manawa investasi ing perusahaan sing bisa nggawa sampeyan menyang posisi nomer 1 pancen larang banget nalika volume telusuran kasedhiya kanggo ndhukung bisnis sampeyan. Iki minangka studi sing luar biasa.

Salah satunggaling pengamatan panelitiane yaiku tarif klik-tayang luwih murah tinimbang panliten sadurunge. Nalika nggawe akun kasebut ing set data, aku bakal nambah manawa aku yakin volume telusuran tembung kunci sing dilaporake Google ora akurat. Salah sawijining conto yaiku istilah: sing retweet kula. Google nyedhiyakake volume telusuran 1900 telusuran nanging Webmaster nuduhake volume kesan saben wulan 1,300. Iki beda banget antarane nomer loro kasebut. Iki nyebabake kebingungan karo klien nalika ana peringkat dhuwur nanging ora entuk lalu lintas nyata sing disaranake Google ana!

download White Paper.

3 Komentar

  1. 1

    Aku wis krungu saka akeh wong sing google nuduhake asil sing ora akurat nanging ora ana sing ora nyoba apa sebabe kedadeyan iki lan apa sing kita pikir bener utawa salah. Ing nyata google nuduhake asil ora akurat utawa kita salah. Amarga ing kompetisi kanggo entuk pangkat lan lalu lintas sing luwih dhuwur, kita bakal kelangan kualitas kanthi kuantitas. Dadi iki kedadeyan amarga utawa google salah. Saiki kita kudu nemokake alasan nyata ing mburi sabab iki.
    layanan bangunan link seo

  2. 2
    • 3

      @twitter-90853096:disqus Kita bener-bener nulis kiriman anyar sing bisa menehi wawasan… rangking organik nuduhake yen mayoritas kunjungan kita saka mesin telusur teka saka entri SERP sing luwih jero tinimbang iki. Nalika peringkat #1 apik banget, mung apik yen relevan banget karo produk lan layanan sing sampeyan promosiake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.