Perang Kualitas Hasil Panelusuran Google

google panda

SEO.com wis ngluncurake infographic babagan upaya Google kanggo nyedhiyakake asil telusuran kanthi kualitas dhuwur. Katon maneh babagan inisiatif utama sing ditindakake Google kanggo pertempuran situs saka asil telusuran sing dominasi kanthi pantes. Sanajan iki kayane ora bakal mengaruhi sampeyan, nyatane. Mesthekake manawa situs sampeyan utawa situs klien ngetutake praktik paling apik kanggo mesin telusuran iku penting.

Perang Google babagan infographic spam

Mangkene rincian sejarah saka SEO.com kirim:

  • Nganyari Panda (Februari 2011) - Google nyerang peternakan konten lan situs sing nduweni konten sing murah, lancip utawa scraped. Fokus diselehake ing konten lan ambane konten sing unik. Akeh situs web sing kena nganyari. Umume peternakan konten kena banget. Nganyari Panda wis diluncurake ing sawetara langkah sajrone taun.
  • Nganyari Mayday (Mei 2010) - Google ngluncurake update sing fokus ing lalu lintas buntut dawa.
  • Pembaruan Kafein (Agustus 2009) - Nganyari fokus ing infrastruktur supaya Google entuk informasi indeks sing luwih apik kanthi online, lan luwih cepet ditindakake. Ngaktifake proses sing luwih jero, sing ngidini Google ngasilake asil telusuran sing luwih relevan. Nganyari iki pungkasane ngidini Google ngenalake kacepetan kaca minangka faktor peringkat.
  • Nganyari Pluto (Agustus 2006) - Nganyari fokus ing backlink sing dilaporake Google. Ora ana pangowahan sing signifikan ing asil mesin telusuran.
  • Big Daddy (Februari 2006) - Google fokus ing tautan mlebu lan njaba. Situs sing duwe kapercayan sing sithik banget ing link, utawa nyambung menyang akeh situs spam sing ndeleng kaca ilang saka indeks. Situs spam dipindhah dadi kategori tambahan ing asil telusuran. Pangguna ngerteni manawa sanajan tundhuk karo pitulung Google manawa situs web isih ditambah.
  • Nganyari Jagger (Oktober / November 2005) - Google ngajak pangguna menehi tanggapan babagan situs web sing nggunakake strategi SEO topi ireng supaya bisa pangkat kanthi apik. Situs sing ditemokake nggunakake teknik kasebut dicopot saka asil telusuran. Google ngresiki masalah kanonik lan fokus ing relevansi ing tautan timbal balik.
  • Nganyari Allegra (Februari 2005) - Iki minangka upaya Google kanggo ngenali situs spam sing isih bisa pangkat kanthi dhuwur ing asil telusuran. Google njaluk pangguna menehi tanggapan babagan situs sing pancen pantes rangking luwih dhuwur nanging ora ditampa. Pangguna ngeluh manawa situs kasebut ilang saka asil telusuran lan sawetara situs spam isih ana peringkat apik.
  • Nganyari Bourbon (Mei 2005) - Google ngluncurake pembaruan iki kanggo nanggepi keluhan spam lan panjaluk kalebu maneh. Pangowahan strategis ing proses kasebut ditindakake supaya luwih efektif. Nganyari uga fokus kanggo pindhah saka pusat data lawas menyang sing anyar.
  • Pembaruan Brandy (Februari 2004) - Google luwih negesake tembung kaya kepercayaan, panguwasa lan reputasi. Nganyari nuduhake manawa nyedhiyakake informasi sing relevan minangka kunci. Ana luwih penting kanggo kualitas konten ing situs web. Google uga negesake pentinge laten Semantic Indexing.
  • Austin Nganyari (Januari 2004) - Nganyari fokus ing praktik sing diarani Google Bombing, ing ngendi masarakat nggunakake sistem kasebut kanggo ngasilake asil sing mblusukake. Fokus diganti menyang situs kanthi kapadhetan tembung kunci minimal lan tautan internal sing apik. Tautan sing relevan diwenehi bobot luwih akeh ing situs sing nyambung menyang situs liyane ing industri sing padha, luwih apik ing asil telusuran.
  • Nganyari Florida (November 2003) - Pembaruan kasebut nggambarake pamindhahan Google saka saringan sederhana menyang upaya mangertos kontekstual babagan telusuran lan asil telusuran potensial. Pembaruan kasebut ngresiki spam kanthi ngubungake prasaja lan fitur liyane sing menehi bobot luwih akeh kanggo situs sing dioptimalake lan gegandhengan kanthi resik. Webmaster nampi pembaruan kasebut lan nuduhake manawa Google menehi prioritas utama kanggo kepentingan para pencari. Nganyari minangka upaya kanggo nyengkuyung situs web topi putih, sing netepi persyaratan kualitas.
  • Nganyari Esmerelda (Juni 2003) - Sing nomer telu saka seri pembaruan sing menehi pilihan kanggo kaca sing menehi informasi luwih spesifik kanggo pengunjung. Pembaruan kasebut nerangake manawa kaca internal ing situs web bisa uga nduweni kaitan sing luwih apik kanggo nganyari Dominic, sing kayane menehi pilihan homepage kanggo malah telusuran sing ditujokake kanggo pitakon tartamtu. Pangguna nglaporake manawa spam luwih murah tinimbang sawise nganyari Dominic lan Cassandra.
  • Nganyari Dominic (Mei 2003) - Nganyari iki diwenehi jeneng restoran pizza ing Boston sing asring dikunjungi para pamiarsa PubCon. Nganyari fokus ing nggawe tema proses panelusuran adhedhasar, lan ngubungake pusat data menyang telusuran tartamtu. Nganyari nggawe cetha manawa saben pusat data dimaksudake kanggo nindakake macem-macem perkara.
  • Pembaruan Cassandra (April 2003) - Nganyari iki fokus ing relevansi jeneng domain. Gagasanipun yaiku perusahaan kudu milih jeneng sing nuduhake jeneng domain.
  • Pembaruan Boston (Maret 2003) - Pembaruan Boston fokus ing tautan mlebu lan konten unik. Asilé yaiku manawa akeh webmaster nglaporake penurunan backlink lan penurunan PageRank sing cocog.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.