Apocalypse Kata Kunci Google

tembung kunci google

Ing tanggal 18, Google ujar manawa bakal miwiti ndhelikake tembung kunci sing digunakake dening wong sing mlebu menyang akun google (Gmail, Youtube, Google+, lsp.). Apike, ing jeneng privasi, Google mung bakal nindakake iki kanthi asil telusuran organik. Miturut aku, iku BS lan iki kayane cukup ala pindhah ing bukuku. Minangka akeh wektu nalika Google nglampahi pendhidhikan industri telusuran babagan cara nyedhiyakake konten kanthi luwih apik lan diwenehi peringkat kanggo tembung kunci, ndhelikake data organik kaya iki kayane nistha.

Yen dheweke milih ndhelikake kanggo telusuran sing mbayar uga nempatake iklan telusuran sing mbayar, aku bisa setuju. Apa Google ndhelikake tembung kunci digunakake ing situs dhewe? Ya, ora… iku propertie dadi ora dietung. Iku mung ndhelikake saka wong liya sing penting. Infographic ing ngisor iki saka Attachmedia, nggambarake pro lan kontra saka pamindhahan kasebut.

inggris kiamat3

Siji cathetan babagan iki. Google ngarepake yen iki bakal mengaruhi udakara 10% saka sampeyan Analytics asil tembung kunci. Lan katon isih bisa nggunakake tembung kunci ing njero Google Webmaster... kanggo saiki.

4 Komentar

  1. 1
    • 2

      Pitakon sing apik, Myindustry! Saiki, sampeyan bisa terus gumantung karo Webmaster… nanging bisa nyambungake titik ing antarane tembung kunci sing tepat lan konversi ora mungkin… mung kemungkinan sing diwenehake. Utawa gunakake subset pengunjung sing durung log in.

    • 3
  2. 4

    Wadhuh! Iki pancen nyedhot. Aku kepengin ngerti kenapa aku duwe tembung kunci sing ora kasedhiya kanggo telusuran organik ing analytics. Iki mesthi kontra produktif. Aku seneng diagram sing digawe supaya wong ngerti luwih apik babagan iki!

    Cheers!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.