Trabasan lan Parameter Telusuran Google

Google Search, Operator, lan Parameter

Dina iki, aku nggoleki infographic ing situs web Adobe lan asile dudu apa sing dak goleki. Tinimbang menyang situs banjur nggoleki ing njero internal, aku meh nggunakake cara pintas Google menyang situs sing digoleki. Iki migunani banget - apa aku nggoleki kuotasi, cuplikan kode, utawa filetype tartamtu.

Ing kasus iki, telusuran asli yaiku:

site:adobe.com infographic

Asil kasebut nyedhiyakake saben kaca ing kabeh subdomain Adobe sing kalebu tembung kasebut infographic. Sing ngasilake ewonan kaca saka situs foto stock Adobe, mula aku kudu mbusak subdomain kasebut saka asil:

site:adobe.com -site:stock.adobe.com infographic

Aku nyuda subdomain tartamtu nggunakake minus mlebu karo subdomain sing dakkecualekake. Saiki aku kudu nggolek filetype tartamtu… file png:

site:adobe.com -site:stock.adobe.com filetype:png infographic

Iki kabeh trabasan sing migunani banget kanggo nggoleki situs tartamtu… nanging sampeyan bakal gumun kepiye maneh target target pitakon.

Cara Nggoleki Situs Khusus Kanthi Google

  • Situs: Nggoleki ing situs utawa domain tartamtu. -situs: ora kalebu domain utawa subdomain

site:blog.adobe.com martech

Cara Nggoleki Platform Media Sosial Kanthi Google

  • Gunakake simbol @ kanggo nelusuri platform media sosial (mung kudu nyelehake platform sosial ing pungkasan).

"marketing automation" @twitter 

Cara Nggoleki Tipe File Khusus Kanthi Google

  • jinis file: Nggoleki jinis file tartamtu, kayata pdf, doc, txt, mp3, png, gif. Sampeyan bisa ngilangi karo -filetype.

site:adobe.com filetype:pdf case study

Cara Nggoleki Judhul Kanthi Google

  • nduwe: Nggoleki tembung tartamtu ing judhul kaca web tinimbang kabeh kaca. Sampeyan bisa ngilangi nganggo -intitle.

site:martech.zone intitle:seo

  • inposttitle: Nggoleki tembung tartamtu ing judhul postingan blog. Sampeyan bisa ngilangi karo -inposttitle.

site:martech.zone inposttitle:seo

  • allintitle: Telusuri kabeh ukara ing judhul. Sampeyan bisa ngilangi karo -allintitle.

allintitle:how to optimize youtube video

Cara Nggoleki URL ing Google

  • allinurl: Telusuri ukara ing tembung URL. Sampeyan bisa ngilangi karo -allinurl.

allinurl:how to optimize a blog post

  • inurl: Telusuri tembung ing URL. Sampeyan bisa ngilangi karo -inurl.

inurl:how to optimize a blog post

Cara Nggoleki Teks Anchor WIth Google

  • allinanchor: Goleki kabeh ukara ing jangkar teks gambar. Sampeyan bisa ngilangi karo -allinanchor.

allinanchor:email open statistics

  • inanchor: Goleki tembung ing jangkar teks gambar. Sampeyan bisa ngilangi karo -inanchor.

inanchor:"email statistics"

Operator kanggo Nggoleki Teks Kanthi Google

  • Gunakake * ing antarane tembung minangka kertu liar kanggo nggoleki kabeh kombinasi.

marketing intext:sales

  • Gunakake operator UTAWA ing antarane tembung kanggo nggoleki istilah kasebut.

site:martech.zone mobile OR smartphone

  • Gunakake operator AND ing antarane tembung kanggo nggoleki kabeh istilah.

site:martech.zone mobile AND smartphone

  • Gunakake * minangka kertu liar kanggo nemokake istilah kanthi karakter utawa tembung ing antarane

customer * management

  • Gunakake ~ sadurunge tembung sampeyan kanggo nemokake tembung sing padha. Ing kasus iki, istilah kaya universitas uga bakal katon:

site:nytimes.com ~college

  • Ora kalebu tembung kanthi tandha minus

site:martech.zone customer -crm

  • Temokake tembung utawa frase sing pas kanthi nulis ing kuotasi

site:martech.zone "customer retention"

  • Temokake kabeh tembung ing asil siji. Sampeyan bisa ngilangi karo -allintext.

allintext:influencer marketing platform

  • Temokake kabeh tembung ing asil siji. Sampeyan bisa ngilangi karo -intext.

intext:influencer

  • Temokake tembung sing cedhak siji lan sijine sajrone tembung tartamtu

intext:"watch" AROUND(5) "series 7"

Sampeyan uga bisa nambah kombinasi menyang telusuran supaya kalebu lan ngilangi istilah, frase, domain, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa ngilangi nggunakake simbol subtract ing telusuran.

Wangsulan Cepet liwat Google Search

Google uga nawakake sawetara fungsi liyane sing migunani banget:

  • Ranges nomer, tanggal, data, utawa rega sing digunakake ..

presidents 1980..2021

  • Cuaca: search weather kanggo ndeleng cuaca ing lokasi sampeyan utawa nambah jeneng kutha.

weather indianapolis

  • Kamus: sijine netepake ing ngarep tembung kanggo ndeleng definite.

define auspicious

  • Petungan: Ketik persamaan matematika kaya 3 * 9123, utawa ngatasi persamaan graphing kompleks kalebu +, -, *, /, lan istilah trigonometri kaya cos, sin, tan, arcsin. Siji bab sing migunani karo petungan Google yaiku sampeyan bisa nggunakake nomer akeh… kaya 3 triliun / 180 yuta lan entuk tanggepan sing akurat. Luwih gampang tinimbang ngetik kabeh nol kasebut ing kalkulator!

3.5 trillion / 180 million

  • persentasi: Sampeyan uga bisa ngetung persentase kanthi ngetik% saka:

12% of 457

  • Konversi unit: Ketik konversi apa wae.

3 us dollars in euros

  • Olahraga: Telusuri jeneng tim sampeyan kanggo ndeleng jadwal, skor game lan liya-liyane

Indianapolis Colts

  • Status Penerbangan: Wenehi nomer penerbangan lengkap lan entuk status paling anyar

flight status UA 1206

  • Film: Temokake apa sing diputer kanthi lokal

movies 46143

  • Kasunyatan cepet: Telusuri jeneng selebriti, lokasi, film, utawa lagu kanggo nemokake informasi sing gegandhengan

Jason Stathom