Trabasan lan Parameter Telusuran Google

infographic riset google

Nalika infographic iki saka HackCollege, Entuk Liyane saka Google, ditulis kanggo industri pendidikan - cocog banget kanggo para pemasar lan cara nggunakake mesin telusuran. Contone, aku kaget, sawetara wong sing ora ngerti babagan cara nggawe telusuran situs, telusuran sing tepat, telusuran judhul, telusuran rentang tanggal, telusuran pangarang lan parameter lan trabasan liyane.

Parameter lan Trabasan Telusuran Google

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.