Google Search Console Ndhukung lan Ngirim Tandha Palsu ing WordPress

oops

Kadhangkala, aku ora ngganggu endi sing arep ditindakake Google konsol telusuran. Sanajan aku yakin iku layanan sing apik tenan kanggo ndeteksi malware ing situs lan nyegah situs kasebut ora didaftar ing asil telusuran, aku ora yakin manawa aku pengin Google bener-bener mindai situs sing nggoleki masalah.

Kasus kasebut minangka peringatan durung wayahe sing dakwujudake, lan dakkira, puluhan ewu situs sing ujar manawa mbukak versi WordPress sing ora aman. Masalahe? Iku positif palsu lan mayoritas situs kasebut bener-bener mbukak versi WordPress paling anyar. Nalika aku ora ngerti metodologi sing digunakake Google kanggo ngesyahke situs, katon yen cache bisa uga dadi masalah. Amarga kaca cache umum ing Internet lan situs WordPress, mula saya rame.

Masalahe, mesthine yaiku akeh sing nampa email kasebut yaiku klien sing mbayar hosting lan keamanan canggih, lan uga duwe agensi, kayata metokake, digunakake kanggo mesthekake yen klien aman. Nalika nampa email kaya ngono, cenderung bakal ngganggu. Matur suwun, Google langsung nanggapi forum webmaster manawa dheweke pancen nyebabake masalah kasebut.

Halo kabeh - atas jeneng tim sing nyengkuyung upaya iki, coba njaluk ngapura amarga ana kebingungan sing digawe. Kita ngerti babagan kasus sing ngirim pesen menyang pemilik conto WordPress sing wis diupdate menyang versi sing luwih anyar wiwit crawling pungkasan - kita curiga bakal ana sawetara kasus kasebut sadurunge kita miwiti upaya olahpesen. Juan Felipe Rincón, Google

The mea culpa wis dihargai, nanging isih katon aneh yen Google bakal ngluncurake kaya iki dhewe. Sawetara utas ing obrolan kasebut, manajer produk keamanan WordPress sambung karo tim Google lan ujar manawa dheweke pengin kerja bareng. Aku ora yakin sebabe kedadeyan kasebut luwih dhisik, nanging matur nuwun amarga wis tumuju arah kasebut.

Sanajan aku ora mangu Google duwe sumber daya kanggo ngrampungake kerja kaya ngono, aku pancen durung yakin manawa aku ngerti papane perusahaan kasebut terus mlaku. Aku seneng kasunyatan manawa Google nyedhiyakake alat kaya Search Console, Analytics, Tag Manager, lan liya-liyane kanggo mbantu nambah cara pangguna sesambungan karo situs. Nanging yen dheweke pancen bener - kayata ing kasus iki lan karo AMP, SSL, Mobile, lan inisiatif liyane, kayane dheweke lagi akeh mlaku-mlaku.

Aku pengin Google nindakake sing paling apik… nyedhiyakake asil telusuran organik lan mbayar sing cocog. Nanging aku kepengin supaya bisnis menehi pengalaman pangguna sing dikarepake kanggo klien. Apa sistem manajemen konten sing digunakake, format situs apa, apa Javascript mlaku, utawa uga tombol menehi cukup padding ing piranti seluler kaya sing ana ing njaba bailiwick.

Nggawe rekomendasi apik banget, lan nyedhiyakake alat kanggo menehi rekomendasi luwih apik. Nanging nalika Google miwiti ngelingake utawa malah ngukum situs sing ora tumindak kaya sing dikarepake Google, mula saya abot.

3 Komentar

  1. 1

    Google kaya Departemen Pendidikan. Yen sekolah pengin dolar federal, dheweke kudu ngetutake standar tartamtu sing bisa uga ora cocog karo kepentingan masarakat. Yen sampeyan pengin entuk manfaat ditampilake ing asil telusuran, sampeyan kudu netepi aturan Google sanajan ora cocog karo kepentingan sampeyan. Aku mikir manawa macem-macem mesin telusuran kudu dadi kita supaya ora duwe siji perusahaan gedhe sing nganiaya wong. Google nindakake akeh prekara sing migunani kanggo komunitas teknologi nanging uga tumindak kanthi kapentingane dhewe-dhewe.

  2. 2

    Aku ora ngerti ... Aku nampa kabar kasebut kaya sawetara klienku. Kayane ora masalah. Yen kedadeyan bola-bali aku bakal luwih kuwatir. Aku menehi wong pass kanggo sing iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.