Tangkap Ulasan Yelp lan Google saka Aplikasi sing Sampeyan Gunakake Pelanggan!

review sing penting

Durung suwe iki kita wis wawancara apik karo Daniel Lemin, panganggit saka ManipuRATED: Kepiye Pamilik Bisnis Bisa Ngatasi Rating lan Ulasan Online sing Apus-Alus. Dheweke ngomong babagan pentinge njupuk ulasan supaya duwe tinjauan sing anyar lan kanggo nglawan review negatif sing bisa ditindakake.

Apa ana wektu sing luwih apik kanggo njupuk review sing apik tinimbang sawise pelanggan ngilangi bisnis sampeyan? Bisa uga ora - mula kenapa ora ngetrapake proses sing bakal menehi luwih akeh ulasan lan gampang ditindakake. Ulasan sing Matter ngirim link liwat SMS menyang pelindung sampeyan. Nalika pelindung mbukak kaca kebangkrutan sing diasilake, kaca kasebut ngasilake link asli kanggo aplikasi seluler Yelp utawa Aplikasi Seluler Google ing smartphone.

Amarga app wis mlebu, iki nyuda sawetara langkah sing dibutuhake kanggo mindhah pelanggan saka seneng… menyang dokumen! Nangkep saben tinjauan positif duweni pengaruh ing bisnis sampeyan, dadi kenapa ora dijupuk saben-saben? Iki asring nguntungake kanggo algoritma review - sing negesake babagan review, ora mung jumlah.

Ulasan Sing Kasedhiya

  • Teknologi ponsel sing ngubungake jero
  • Integrasi YELP sampeyan! lan akun Google
  • Aggregasi kabeh ulasan sampeyan ing siji kaca web kanggo distribusi tambahan
  • Sistem review email tindak lanjut
  • Pelaporan saben wulan
  • Setelan gol terus lan latihan tim
  • Kit Wiwitan sing dicithak

Review Kit Matter sing Penting

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.