Google Reader saka Google Labs

Google ReaderWis kasep banget lan aku kudu turu tenan. Nanging aku ora. Aku nyalahke ing Google. Aku mriksa sawetara tautan sing nuduhake blog ing Google Analytics lan nemokake: http://www.google.com/reader/view/

Aku mutusake kanggo ndeleng link apa, mula aku uncal menyang bilah alamatku. Aku seneng tenan! Google wis nggawe feedreader adhedhasar web cilik sing lunyu. Aku nulis kabeh lengganan ing kabeh blog sing dak priksa saben dinane. Google nindakake liyane. Iku nglacak entri sing wis dakwaca lan entri sing durung dakwaca. Sampeyan uga ngidini menehi label feed. Iki luwih saka sistem kategorisasi feed sampeyan. Sampeyan uga bisa nyithak bintang ing entri sing sampeyan seneng banget.

Panyedhiya feed basis web iku cocog kanggo aku amarga aku maca ing papan kerja lan omah. Oke, ora ala. Ora preduli sampeyan ngomong…
Nanging aku banjur klik "Share". Manis banget !!! Kanthi sihir javascript sing sithik, saiki aku duwe Top Ten ing sidebarku (katon ing sisih tengen). Nalika aku nuduhake kiriman sing wis dakwaca nganggo 'Star', bakal ditampilake kanthi otomatis ing Sepuluh Topku! Iku pancen adhem.

Aku njupuk Freakonomics lan The Long Tail saiki nanging durung miwiti. Aku sesuk melu wong-wong mau!

G'night kabeh!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ndeleng sampeyan… Thanks, iku apik kanggo nampa komentar positif kayata .:
    [URL = http: //www.macronet.org/cgi-bin/netforum/cafb/a/3–23] jam tangan replika [/ URL] [URL = http: //www4.gu.edu.au/cgi- bin / netforum / artspg / a / 3–2] tuku ultram online [/ URL] [URL = http: //www.usawaterways.com/cgi-bin/netforum/nashbridge/a/3–29] vicodin online [/ URL] [URL = http: //www.macronet.org/cgi-bin/netforum/cafb/a/3-24] Ora ana utang mbayar bayaran faks [/ URL] [URL = https: //itc.utk.edu/ cgi-bin / netforum / theatre100 / a / 3-22] replika tas [/ URL] [URL = http: //www.usawaterways.com/cgi-bin/netforum/nashbridge/a/3-30] garis depan ditambah kanggo asu [/ URL] [URL = https: //itc.utk.edu/cgi-bin/netforum/theatre100/a/3–21] PINJAMAN PERIBADI KREDIT GRATIS GRATIS [/ URL]
    Ora duwe utangan mbayar bayaran faks PINJAMAN KREDIT BAD GRATIS GRATIS tas replika jam tangan replika vicodin online tuku garis depan online ultram plus kanggo segawon
    http://www.usawaterways.com/cgi-bin/netforum/nashbridge/a/3–30 http://www4.gu.edu.au/cgi-bin/netforum/artspg/a/3–2 https://itc.utk.edu/cgi-bin/netforum/theatre100/a/3–22 https://itc.utk.edu/cgi-bin/netforum/theatre100/a/3–21 http://www.macronet.org/cgi-bin/netforum/cafb/a/3–23 http://www.usawaterways.com/cgi-bin/netforum/nashbridge/a/3–29 http://www.macronet.org/cgi-bin/netforum/cafb/a/3–24
    Thanks!

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.