Priksa Peringkat Situs Sampeyan Kanthi Panelusuran Pribadi

incognito

Salah sawijining klien nelpon minggu kepungkur lan takon kenapa, nalika dheweke nggoleki, situse pisanan ana ing rangking, nanging ana wong liya sing nggawe dheweke ora ngerti. Yen sampeyan durung nate krungu rame-rame, Google wis nguripake telusuran khusus asil permanen.

Iki tegese adhedhasar riwayat telusuran, asil sampeyan bakal beda. Yen sampeyan mriksa peringkat situs sampeyan dhewe, sampeyan bisa uga bakal nemokake manawa kabeh wis apik banget. Nanging, bisa uga mung nambah kanggo sampeyan lan ora ana wong liya. Kanggo mriksa pangkat kanthi bener, sampeyan kudu mateni asil telusuran sing dipersonalisasi.

Ana telung cara kanggo mateni pencarian sing dipersonalisasi:

  1. Kanggo mesthekake yen dipateni sementara, log metu saka aplikasi Google sing sampeyan lebokake. Minangka langkah tambahan, uripake Browsing Pribadi ing browser (Kabeh browser anyar sing dirilis .. kanggo IE, sampeyan kudu ana ing IE8).
  2. Mbusak cookie saka Google. Sejatine iki bakal ngilangi sampeyan ing endi telusuran ora dipersonalisasi. Maneh Browsing Pribadi ing Safari, Firefox utawa IE8 kudu menehi pengaruh sing padha. Ing Google Chrome, fitur kasebut diarani Browsing njelajah.
  3. Kanggo mbusak riwayat sampeyan kanthi permanen, mlebu menyang Riwayat Telusuran Web Google lan mateni. Bukak Akunku banjur klik Owahi ing jejere Produkku banjur klik Mbusak Sejarah Web kanthi permanen. Yen riwayat sampeyan wis dibusak, ora ana cara kanggo nggawe personalisasi asil telusuran. Sampeyan bisa uga kudu asring nindakake iki.

Panelusuran Real Estate Indy

Yen sampeyan pengin nggawe gampang dhewe, luwih becik ganti menyang (ironis) Google Chrome. Sampeyan bisa mbukak Window Incognito (ctrl-shift-N) lan ora bakal ngakses riwayat telusuran utawa nyetel cookie ... sampeyan bakal tetep mlebu menyang Google ing siji jendela lan samaran ing jendela anyar. Mangkene carane aku njupuk gambar ing ndhuwur… nggawe personalisasi ing sisih kiwa lan ora dipersonalisasi ing sisih tengen ing jendhela samaran.
Browsing samaran

Kauntungan saka Google Chrome yaiku Browsing Pribadi fitur browser liyane nggawe kabeh windows pribadi. Sampeyan ora bisa duwe sawetara lan sawetara ora. Chrome wis nindakake tugas kanthi apik kanggo gaweyan iki.

Elinga yen iki isih durung menehi akurasi total. Piranti lan lokasi sampeyan isih bakal nyebabake asil. Kanggo ndeleng peringkat sampeyan kanthi bener, sampeyan bisa ndeleng Google Webmaster lan aku nyaranake sampeyan langganan Semrush.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Apa insognito bisa digunakake kaya sing diiklanake?

    (lan kenapa aku ora bisa nggunakake ID wordpress kanggo menehi komentar?)

  3. 3

    Iki minangka salah sawijining postingan kepiye cara sing kepenak ing pikiranku. Dadi, dina iki yen butuh info iki, gampang banget golek lan ngetrapake pembelajaran. Matur suwun, aku wis ndownload Chrome lan nggunakake kaca Nyamar kanggo nyoba sawetara telusuran. Matur nuwun!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.