Gunting rambut lan Privasi, Gangguan utawa Pengalaman Anggota?

Don KingSaben pirang-pirang minggu aku ngunjungi lokal Supercuts. Aku ora mesthi entuk potongan sing sampurna, nanging regane murah lan wong-wong sing makarya pancen apik banget. Nanging sing paling penting yaiku Supercuts ngelingi sapa sejatine aku. Nalika aku mlebu, dheweke njaluk jeneng lan nomer telponku, lebokake ing sisteme, lan dheweke entuk cathetan maneh suwene wiwit potongan rambutku pungkasan lan uga kepiye (# 3 kanthi potongan gunting ing sisih ndhuwur , bagean ngadeg).

Nggunakake informasi (pribadi) sing dakwenehake nggawe pengalaman panganggo karo Supercuts luwih apik lan supaya aku bali maneh. Konsep sing menarik, ya? Aku seneng ngunjungi papan ing endi-endi sing ngelingi jenengku, seneng kopi, seneng kemeja, lan uga seneng rambutku dipotong! Aku bola-bali amarga pengalamanku dadi luwih apik. Aku wis nginep ing sawetara hotel sing hebat lan aku gumun nalika petugas kasebut kudu ngelingi jenengku. Usaha cilik sing nggawe aku bali lan ngembangake bisnis. Perusahaan sing nglumpukake lan nggunakake data sukses lan dihargai.

Piranti, situs, lan kebiasaan online saya ora beda, bener? Aku ngirim informasi… kadang informasi pribadi… menyang situs lan sistem online kanggo nambah pengalaman karo dheweke. Amazon nglacak kanthi tuku, banjur menehi saran barang tambahan sing bisa dadi kasengsem. Yen aku mbukak blog sing apik, Google Adwords sing ngemot konten bisa uga ngarahake produk utawa layanan sing aku minat. Yen aku menehi komentar babagan kanca situs, informasi sandi bisa disimpen ing Cookie supaya ditampilake dadi aku ora prelu ngisi informasi maneh. Iki apik tenan! Ngirit wektu lan menehi asil sing luwih apik. Dudu apa sing diarani?

Kasunyatan manawa kabeh tumindak lan potongan data sing sampeyan lebokake ing Internet bisa dimanfaatake kanggo nambah pengalaman pangguna yaiku Fantastic, dudu masalah. Data kasebut dikoleksi kanthi sukarela, mesthi. Sampeyan ora kudu nampa cookie, mlebu situs web, nggunakake liyane, utawa malah nyambung menyang Internet. Kanggo kula, privasi babar pisan ora masalah, keamanan minangka masalah. Privacy International bubar sawise Google menehi rating paling ala ing 'privasi'. Nalika maca artikel kasebut, aku mikir tenan iku perkara sing ora apik. Kumpulan data Google sejatine sifate kanggo mbangun pengalaman sing luwih apik kanggo para pangguna uga nyambung bisnis karo konsumen.

Googler sing misuwur, Matt Cutts nanggapi Privacy International kanthi tanggepan rinci sing dakkira pancen wis mancep. Google nindakake tugas keamanan kanthi luar biasa - kapan pungkasan sampeyan krungu babagan data pribadi diretas utawa diluncurake kanthi ora sengaja saka Google?

Google ora adol data marang sapa wae, modele ngidini bisnis ngakses sistem, konsumen ngakses, lan Google nyambungake kalorone. Iki minangka pendekatan sing luar biasa lan sing dakkarepake. Aku pengin Google sinau akeh babagan aku, supaya pengalaman nggunakake piranti lunak saya apik saben dina. Aku pengin nggayuh perusahaan sing disaranake - sing bisa duwe produk utawa layanan sing aku minati.

Kepiye Supercut rangking Internasional Privasi sing nglacak sepira kerepe aku, sapa anggota kulawarga, lan apa pilihan rambut kita? Aku kira bakal pengin Supercuts mandheg nglumpukake informasi kasebut. Aku banjur kudu nerangake dhewe saben dolan ... nganti mandheg lan nemokake wong liya sing nindakake nglacak.

Aku kira ing ngisor iki ... perusahaan sing penyalahgunaan data sampeyan kudu dihindari, nanging perusahaan sing nggunakake data sampeyan kudu diganjar. Aja mandheg nglacak aku, Google! Aku seneng karo pengalaman pangguna sing diwenehake.