Google Primer: Sinau Ketrampilan Bisnis lan Digital Marketing Anyar

Google Primer

Pamilik bisnis lan pemasar asring kewalahan nalika nerangake marketing digital. Ana pola pikir sing aku dhesek kanggo diadopsi nalika mikir babagan sales lan marketing online:

  • Bakal ganti terus - saben platform saiki ngalami transformasi intensif - intelijen buatan, pembelajaran mesin, pamrosesan basa alam, kasunyatan virtual, kasunyatan campuran, data gedhe, pamblokiran, bot, Internet of Things… yeesh. Sanajan swarane medeni banget, elinga yen kabeh entuk manfaat industri kita. Keamanan lan privasi konsumen bakal saya apik, uga saluran lan strategi sing bisa digunakake kanggo nggayuh nalika nggoleki produk lan layanan.
  • Ngadopsi awal iku mupangate - sanajan rada beresiko, saluran pemasaran digital anyar nyedhiyakake kesempatan sing apik kanggo ngrebut pamirsa sing ora dilayani para pesaing. Risiko, mesthine yaiku medium bisa dipateni amarga gagal utawa entuk. Nanging, yen sampeyan bisa menehi pengaruh marang pamirsa anyar lan nggawa bali menyang situs sing bisa dijupuk email utawa dilebokake menyang kampanye perawatan, mula sampeyan bakal bisa sukses.
  • Apa sing bisa digunakake - aja njaluk ngapura amarga ora bisa nindakake kabeh. Sampeyan jarang nemokake bisnis sing nggunakake kabeh media lan saluran. Meh ora bisa nemokake bisnis sing wis nguwasani kabeh bisnis lan nggunakake kabeh kanthi efektif. Yen sampeyan nyopir asil nganggo email, gunakake email. Yen sampeyan nyopir asil nganggo media sosial, gunakake media sosial. Apa sing bisa digunakake - banjur nyoba lan tambahi medium liyane nalika sampeyan ngotomatisasi lan nggawe efisiensi internal.

Wong takon kepiye carane aku tetep ... ora. Cepet-cepet nggunakake informasi lan ndhidhik dhewe, platform anyar katon saben dina. Minangka salah sawijining sebab kenapa aku bebas promosi para pamimpin liyane ing industri teknologi pemasaran. Gabungake kabeh situs, lan sampeyan isih bakal sinau babagan prekara sing kedadeyan ing industri iki.

Aku arep miwiti ngendi?

Yaiku pitakon yuta dolar karo komunitas kita. Endi sing diwiwiti? Nah, iki ana siji rekomendasi kanggo sampeyan - Google Primer.

Babagan Primer

Aplikasi Primer ngirim pelajaran cepet, ukuran cokotan, tanpa jargon ing topik bisnis lan pemasaran. Iki dirancang kanggo pamilik bisnis sing ora krasa lan profesional sing ambisi sing pengin entuk katrampilan anyar lan tetep kompetitif ing jagad digital sing saiki ganti. Pelajaran Primer dikuripake lan digawe dening tim cilik ing Google. Google kerja sama karo ahli industri paling dhuwur kanggo nggawa topik, tips, strategi, lan tutorial paling anyar lan relevan kanggo kita.

Telusuri ing Primer kanggo katrampilan sing dikepengini, lacak kemajuan nalika sampeyan sinau, lan sinaoni kabeh. Kategori utama kalebu:

  • Manajemen Agensi - Temokake cara kanggo nggawe hubungan kerja sing sehat karo agensi sampeyan.
  • Analytics - Wulang babagan metrik digital, Google Analytics, lan liya-liyane.
  • Bangunan Brand - Temokake cara milih jeneng bisnis sing kuwat, ngembangake identitas merek sampeyan, lan liya-liyane.
  • Wawasan Bisnis - Ngerteni pamirsa kanthi piwulang babagan pangujian, riset, lan wawasan pelanggan.
  • Manajemen Bisnis - Tampa piwulang babagan kepemimpinan, keseimbangan urip, nyewa tim, lan liya-liyane.
  • Perencanaan Bisnis - Sinau babagan carane miwiti bisnis lan nyiyapake supaya sukses.
  • Content Marketing - Entuk piwulang babagan ngrancang, nggawe, lan nuduhake konten sing apik.
  • Penglibatan Pelanggan - Sinau babagan cara nggawe crita bisnis lan nemokake target pamirsa.
  • Marketing digital - Sinau babagan cara pasar bisnis kanthi online.
  • email Marketing - Sinau babagan cara nggawe dhaptar email, nggunakake otomatis email, nyingkiri filter spam, lan liya-liyane.
  • Mobile Marketing - Goleki tips kanggo melu target pamirsa ing ponsel.
  • Selling - Pilih sawetara tips babagan adol sepisanan utawa adol luwih akeh.
  • Media sosial - Sinau babagan nggawe iklan sosial, makarya karo pengaruh, lan liya-liyane.
  • wiwitan - Sinau babagan hacking wutah, prototyping, crowdfunding, lan taktik wiwitan liyane.
  • Pangalaman pengguna - Sinau babagan ngewangi pangguna supaya entuk manfaat saka situs web, toko seluler, aplikasi, lan liya-liyane.
  • Video Marketing - Sinau babagan nggawe video online sing bisa ditrapake, iklan video sing kerja sithik, lan liya-liyane.
  • situs - Goleki tips nggawe situs web bisnis sing disenengi para pelanggan.

Miwiti dina iki! Apa sampeyan anyar ing bisnis utawa pamasar sing duwe pengalaman, aplikasi kasebut menehi saran lan pituduh sing apik.

Download Google Primer

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.