Setengah Perusahaan sing Dipilih duwe Kaca Google+

google plus

Kita mlayu a Poling Zoomerang ing sidebar sawetara minggu kepungkur kanggo njupuk gambaran sing jelas babagan pirang-pirang perusahaan sing nggunakake kaca Google+. Asil jajak pendapat dadi pemisahan sing sampurna ... mung 50% sing maca ujar manawa perusahaane duwe kaca Google+. Sanajan kayane kurang, rumangsa angka nyata bisa uga luwih endhek. Aku rada pesimis amarga akeh sing duwe.

Nalika nggoleki pesaing klien, kita asring ora bisa nemokake ing Google+ lan dadi salah sawijining alasan kenapa kita ngajak supaya ana ing kono. Mangkene conto salah sawijining klien, Lifeline, sing duwe pusat data paling gedhe ing sisih tengah. VP Sales sing nyedhiyakake konten rutin lan narik kawigaten sing apik.

pusat data urip

Pengalaman wis nuduhake manawa adopsi awal nyebabake tuwuh luwih cepet nalika media sosial. Sampeyan ora mesthi menang ing dina iki ... nanging yen lan kapan situs sosial diwiwiti, adopsi awal sampeyan wis nggawe sampeyan pimpinan ing kana. Ing Google+, nalika nggoleki pusat data, mung ana sawetara asil. Sing pertama yaiku Lifeline, sing sabanjure yaiku perusahaan konstruksi datacenter, lan sing terakhir yaiku perusahaan Pusat Data Kanada.

Iku warta apik kanggo Doug lan timnya ing Lifeline. Wis ana jutaan pangguna ing Google+ lan akeh sing nggawe jaringan. Amarga ora ana kompetisi, Doug bisa njupuk sawetara pengikut awal sing bisa uga durung tekan sadurunge lan nandur bendera ing lemah minangka ahli Pusat Data sing mikir maju. Iki minangka langkah strategis sing bisa nyedhiyakake Lifeline kanthi apik ing industri, ora mesthi taktik sing duwe investasi langsung.

Apa sampeyan wis neliti kompetisi ing Google+? Apa pesaing sampeyan wis nyiyapake otoritas toko lan bangunan ing jaringan sosial iki sing tuwuh kanthi kuat lan bisa uga bakal menehi Facebook entuk dhuwit? Sampeyan kudu eling yen dudu sampeyan, babagan ngendi pamirsa. Doug wis nemokake sawetara pamirsa ing Google+. Sampeyan uga kudu mikir babagan golek duweke uga ing kana!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.