Google+ kanggo Bisnis

google plus kanggo bisnis

Salam kanggo kanca lan mentor media sosial kita, Chris Brogan, ing infographic sing luar biasa iki kuat ngapa lan kepiye bisnis kudu nggunakake Google+ kanggo maju pemasaran online. Kunci kanggo klien yaiku integrasi telusuran jero. Aku mikir pancen apik yen infographic uga ngomong karo Penulis kaluwihan! Ing kana saiki kita nguntungake paling akeh.

Infographic minangka tugas paling apik kanggo nuduhake pendekatan Chris babagan pemasaran media sosial kanggo bisnis. Wis diwaca!

google plus infographic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.