Google Places & Kaca Google Plus Kanggo Bisnis (kanggo Saiki)

Google Plus

Iki ora bakal dadi postingan liya sing nyengkuyung sampeyan supaya siyap Google Plus Page kanggo bisnis sanalika, uga ora bakal menehi instruksi cara nindakake. Mesthine, iku sing dakkarepake nalika mbebasake Google+, lan sanajan wis siyap kanggo webinar kanggo ngrampungake, aku kudu menehi alternatif kanthi realistis… saiki.

Napa ora mung nyilem? Dadi, sanajan kita kudu ngidini kasunyatan manawa Kaca Google+ isih anyar, kaca-kaca kasebut isih kurang ing pirang-pirang wilayah utama. Ing ngisor iki mung sawetara:

  • Katon ora ana proteksi apa wae supaya ora ana sing nggawe kaca kanthi jeneng bisnis sampeyan.
  • mung siji admin per kaca diijini, lan saiki ora ana sistem transfer. Kanthi tembung liya, yen aku ninggalake Cirrus ABS, aku ora bisa ngeculake kontrol liwat kaca merek Cirrus ABS (sanajan Google ujar manawa bisa ngatasi masalah iki).
  • Lawan TOS kanggo nggawe akun palsu, dadi kanthi teknis, wong asli kudu nyiyapake akun Google+. Iki menehi masalah yen CEO perusahaan, wakil legal, utawa pamilik ora mesthi dadi sing ngatur saluran sosial. (deleng poin sadurunge)
  • Google+ Kaca ditampilake ing asil mesin telusuran (SERP) nanging ora rangking apik kanggo telusuran tanpa merek (durung).
  • The sistem kabar mung ngguyu. Ora ana kabar sing jelas yen ana wong sing melu kaca sampeyan kajaba sampeyan mbukak kaca merek. Google+ malah ora ngirim kabar email. Kothak abang Google bar isih mung nuduhake kabar pribadi admin.
  • Nguripake merek nganggo kaca merek sing sampeyan atur lan akun Google+ pribadi sampeyan kudu kakehan mikir.
  • Kajaba iku, ngubengi merek sing sampeyan aturake mbutuhake kontor digital. Lan mesthine sampeyan ora bisa ngubengi akun Google+ pribadi saka kaca merek sampeyan nganti sampeyan kepiye carane ngubengi kaca merek sampeyan. Bingung durung?

Aku bisa terus takon kenapa ana item menu Game ing nav kaca bermerek, nanging sejatine, ora ana pengaruh tumrap proporsi nilai nggawe Halaman Google+; iku mung nggawe nav kurang pangguna. Intine, amarga ana kegiyatan liyane sing regane pemasaran luwih dhuwur, bisa uga kita menehi Google luwih becik babagan daging iki.

Google Places miwiti

Aku saranake supaya bisnis luwih dhisik nggawe klaim lan ningkatake kaca Google Place sadurunge karo kaca Google+. Aku ngerti manawa Google+ anyar, mengkilap, lan bisa dadi cara sing apik kanggo nyambung karo klien, nanging wis ana cathetan trek sing dawa digandhengake karo kaca Google Place sing dioptimalake kanthi bener. Yen sampeyan durung nate nuntut, utawa sampeyan pengin mriksa kaca Google Place, tekan Panggonan Google.

situs getListed.org kanggo mriksa dhaptar lokal

Wis rampung Google Place sampeyan metu? Pilihan sing kapindho bakal dadi properti lokasi liyane kayata Yelp lan Bing. Elinga yen Siri, ing iPhone 4s anyar, nggunakake Yelp. Bing duwe sawetara eksklusif telusuran ponsel, lan amarga asil telusuran Yahoo asale saka Bing, mula telusuran BingHoo udakara 30%. Supaya gampang, cukup njupuk kabeh dhaptar lokal ing getListed.org.

6 Komentar

  1. 1

    Kevin,

    Kirim apik! Sing lucu yaiku dina iki aku ngerti yen ana sing wis nggawe kaca "Google Analytics" lan uga duwe merek Google. Deleng sing luwih cedhak; Nanging, nuduhake manawa ana wong sing ngrampok merek Google. Ironi banget! Lan jenis bisu yen Google ora mbukak kaca dhewe nalika urip langsung karo fitur kasebut.

    Doug

  2. 2
  3. 5

    Pikiranku persis, Kevin! Nalika aku seneng banget nyiyapake kaca merek G + kanggo Blog Woodclinched, Aku ora bakal ngusulake ngusulake kaca G + kanggo bisnis apa wae (Amarga aku ora bisa kelangan blog kasebut). Aku ngerti manawa aku seneng banget karo Google menehi akses tanpa wates menyang sawetara produk beta, nanging iki beta banget kanggo sapa wae sing duwe saham SM.

  4. 6

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo kiriman iki Kevin! Tanpa sampeyan, aku ora bakal bisa terus karo platform ... sampeyan ROCK. 

    xoxo
    Dabney

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.