Mripat Ireng Google Panda

po kungfupanda

Wis sawetara wulan wiwit Google apik kalkulus karo nganyari Panda sing misuwur lan kita bakal nyoba liyane… Panda 2.2. Aku nulis pikiranku kene lan kene… Lan isih bingung apa sejatine ngapikake apa wae.

Iku iya; nanging, tekan situs gedhe kayata ChaCha tanpa peringatan. ChaCha entuk pengaruh kasebut lan langsung kerja kanggo nambah kritik sing dirungokake liwat konsultan SEO ... DK New Media klebu Nyatane, ChaCha ngluncurake versi situs sing anyar, luwih cepet, lan ramping!

Kelangan lalu lintas sing drastis kaya ngono ... nanging sing luwih parah, kaca asil telusuran sing sadurunge dikuasai ChaCha saiki dikuwasani situs liya… sing ngikis konten ChaCha tanpa ijin. Adhuh Dadi luwih cilik, luwih akeh situs ceruk sing nyolong isi ChaCha saiki peringkat luwih dhuwur ing asil telusuran tinimbang kaca ChaCha dhewe. Sawetara situs malah duwe tautan atribusi kanthi jelas nampilake manawa konten kasebut teka saka ChaCha.

matt cutts shawn schwegman

Ana diskusi babagan kedadeyan kasebut ing Forum Webmaster Google. Aku ora yakin apa Matt nate nanggapi Shawn lan ChaCha… nanging dheweke pantes ditanggepi. Paling ora, Google kudu ngilangi mripat ireng iki lan mungkasi konten sing ora ana kekalahan saka konten asli.

Ironis, nalika utas saka SEMdude diwaca, Matt Cutts malah dadi korban. Adhuh!
matt cutts panda s

Wiwit taun 2006, ChaCha wis mangsuli luwih saka pirang-pirang milyar pitakon… lan mbayar pandhuan lan karyawan kanggo riset lan nemokake wangsulan. Ora cocog karo profil peternakan konten ... nanging lalu lintas nyilem. Kabeh konten ChaCha asli - lan uga kalebu ing wangsulan Google! Kita bakal ndeleng kepiye situs paling anyar ChaCha lan rilis paling anyar Panda sing nyebabake perusahaan kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.