Google Panda ing Inggris Plain

google panda infographic

Pancen angel dipercaya manawa kita bakal teka setaun wiwit Google narik pemicu nganyari algoritma sing dijenengi Google Panda. Ora teka tanpa sawetara lara kanggo Google lan, pungkasane, strategi kanggo pulih saka Google Panda.

Sawise pirang-pirang taun ngerteni apa sing dianggep Google minangka situs "spammy", kepiye Panda mengaruhi sampeyan? Wis ana obrolan tanpa henti ing antarane para pemasar Internet lan SEO babagan cara nglindhungi situs sampeyan saka Panda, nanging kanthi nganyari lan revisi pangowahan algoritma iki, kabeh bisa dadi bingung.

Infographic iki, Google Panda ing Inggris Plain, bisa uga minangka salah sawijining infografis sing paling jelas sing dakdeleng babagan evolusi Google Panda lan saran sabanjure kanggo perusahaan sing kudu agresif ngupayakake taktik optimasi mesin telusuran.

Infographic Panda

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.