Apa Panelusuran Organisasi Dibayar Dibayar?

google seo vs ppc

Econsultancy bubar nggawe artikel babagan carane asil telusuran sing mbayar dominasi sawetara kaca asil mesin telusuran. Sanajan iki nambah rega lan penghasilan umum sing ana gandhengane karo kaca asil mesin telusuran, aku ora optimis yen bakal nambah rega kanggo pangguna telusuran.

Mangkene gambar kaca mesin telusuran "kertu kredit":
mbayar SERP mbayar

Iki apik banget infographic saka WordStream ing argumen telusuran mbayar kanthi organik. Nalika para pemasar bisa mbantah babagan sing luwih pengaruh, yen Google terus nyuda bagean telusuran organik, ora bakal ana debat. Aku mikir dadi dina sing sedhih ing pemasaran online nalika perusahaan sing hebat ora bisa kerja keras kanggo ngembangake konten sing apik lan entuk perhatian sing pantes.
blog iklan google kebak

2 Komentar

  1. 1

    Pancen dudu pitakonan. "Tututi Dhuwit." Google nggawe kabeh pangowahan ora amarga asile ora apik. Asring kaping Afiliasi nyedhiyakake info liyane - riset sing bisa diowahi. Google nggawe pangowahan kasebut amarga ora entuk dhuwit ing SEO. Dadi, dheweke menyang situs gedhe / merek kanggo mbuwang dhuwit ing Adwords tinimbang SEO. Banjur dheweke nyoba menehi penghargaan marang sing nggunakake Google+ supaya luwih bisa entuk data.

    Ing pertahanan kasebut, dheweke bakal menehi peringatan babagan tautan "spam" - nanging sampeyan uga bisa nggawe link kanggo sampeyan dhewe - wiwit 2008. Kita mung ora pengin ngrungokake. Muga-muga aku duwe stok ing PRWeb sadurunge Spring 2011.

  2. 2

    Hi Douglas Karr,

    Infografis sing apik lan ditliti kanthi apik. Beisde iki sawise nganyari penguin google, mula ora nggatekake telusuran organik. Industri SEO uga kena pengaruh iki. Iklan sing mbayar saya tambah akeh.
    Muga-muga nganyari sabanjure bakal disenengi ing organik.

    Matur nuwun kanggo nuduhake

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.