Apa Panelusuran Organisasi Dibayar Dibayar?

google seo vs ppc

Econsultancy bubar nggawe artikel babagan carane asil telusuran sing mbayar dominasi sawetara kaca asil mesin telusuran. Sanajan iki nambah rega lan penghasilan umum sing ana gandhengane karo kaca asil mesin telusuran, aku ora optimis yen bakal nambah rega kanggo pangguna telusuran.

Mangkene gambar kaca mesin telusuran "kertu kredit":
mbayar SERP mbayar

Iki apik banget infographic saka WordStream ing argumen telusuran mbayar kanthi organik. Nalika para pemasar bisa mbantah babagan sing luwih pengaruh, yen Google terus nyuda bagean telusuran organik, ora bakal ana debat. Aku mikir dadi dina sing sedhih ing pemasaran online nalika perusahaan sing hebat ora bisa kerja keras kanggo ngembangake konten sing apik lan entuk perhatian sing pantes.
blog iklan google kebak

2 Komentar

  1. 1

    Pancen dudu pitakonan. "IKUTI Dhuwit." Google nindakake kabeh owah-owahan ora amarga asil sing ala. Asring Afiliasi nyedhiyakake informasi liyane - riset sing bisa dikonversi. Google nggawe owah-owahan kasebut amarga ora entuk dhuwit ing SEO. Dadi dheweke menyang situs gedhe / bermerek kanggo mbuwang dhuwit ing Adwords tinimbang SEO. Banjur dheweke nyoba menehi ganjaran sing nggunakake Google+ supaya bisa entuk data luwih akeh.

    Ing kana pertahanan, dheweke bakal menehi peringatan babagan tautan "spam" - alias sampeyan bisa nggawe link dhewe - wiwit taun 2008. Kita mung ora pengin ngrungokake. Muga-muga aku duwe saham ing PRWeb sadurunge Spring 2011.

  2. 2

    Hi Douglas Karr,

    Infografis sing apik lan diteliti kanthi apik. Beisde iki sawise nganyari penguin google mbayar manungsa waé kurang kanggo panelusuran organik. Industri SEO uga kena pengaruh iki. Iklan mbayar tambah akeh.
    Muga-muga nganyari sabanjure bakal disenengi ing organik.

    Matur nuwun kanggo nuduhake

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.