Misteri saka Google PageRank Ditanggulangi

Mung kanggo omongane wae, bengi iki aku mriksa Google Pagerank maneh ing Popuri… Mesthine endhog angsa gedhe. Enol Zilch Nada. Amarga penasaran, aku mlebu http: //www.dknewmedia.com tinimbang http: //martech.zone… lan voila! Ana ing kabeh kamulyan! PageRank = 3 kanthi 1,050 backlinks menyang situsku.

Iki rada aneh kanggo aku amarga aku mlebu (gratis) ing Google Webmaster lan atur domain utama karo www, ora tanpa. Dadi aku pancen ora ngerti sebabe setelan kasebut malah ana ing kana.

Dadi… Aku nindakake sawetara perkara bengi iki kanggo nyoba kanggo mesthekake yen aku duwe konsistensi sajrone domainku diarani internal menyang situsku:

  1. Aku ngresiki preferensi ing Google Webmaster lan ngirim maneh manawa domain utama kudu nggunakake www.
  2. Aku nyetel file htaccess kanggo pangalihan panjaluk saka http://dknewmedia.com menyang http://martech.zone. Priksa manawa nyunting file .htaccess sing ana yen wis ana (bisa didhelikake saka klien FTP):
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond% {HTTP_HOST}
    ^ dknewmedia.com $ [NC]
    RewriteRule ^ (. *) $ Https://martech.zone/$1 [L, R = 301]

    (Diedit: 4/11/07)

  3. Aku nggoleki lan ngganti ing MySQL kanggo mesthekake manawa domainku mesthi dirujuk karo www. Aku nganyari tabel kiriman lan tabel komentar (kanggo URL):
    UPDATE `wp_posts` set` post_content` = ngganti (`post_content`, 'http: //dknewmedia.com','http: //martech.zone')

Mbok iki mbuwang-mbuwang wektu, nanging dakkira ora bakal nglarani apa-apa. Apa ana pamikiran saka ahli SEO kita ing kana?

14 Komentar

  1. 1

    Ora sampah wektu babar pisan. Google ndeleng saben domain minangka situs sing kapisah lan mula PR sampeyan dadi loro. Aku ora ngira penyiyapan webmaster sampeyan - kabeh kalebu pirang-pirang wong sing ngubungake menyang saben domain.

    Apa sampeyan mbusak file .htaccess? Kayane saiki durung bisa digunakake.

    BTW, aku mikir yen baris pungkasan yaiku:

    http://www.dknewmedia.com$1

    tanpa garis miring sadurunge $ 1. Iku amarga regex ing baris sadurunge bakal cocog karo slash trailing, lan sampeyan bakal entuk slash dobel ing pangalihan.

  2. 2

    Langkah sing sampeyan lakoni yaiku sing bener sanajan pangalihan sampeyan saiki durung bisa digunakake.

    Siji prekara sing bakal dak takon yaiku kenapa sampeyan milih versi www? Ora ana sing luwih apik tinimbang URL sing kalebu www. Kanthi Google nuduhake pilihan kanggo versi non-www, sampeyan uga kudu milih sing luwih dhisik. Mesthi wae, aku kepengin ngerti Napa Google seneng karo versi non-www sadurunge njupuk keputusan siji utawa liyane.

    • 3

      Hai SEO Wong!

      Pilihan pertama yaiku ngganti kabeh https://dknewmedia.com/; Nanging, kayane bisa ngrusak WordPress Permalinks - sanajan wis ngganti setelan WP kanggo domain kasebut.

      Banjur aku nyoba ngowahi kabeh kanthi cara sing ngelawan - http://www.dknewmedia.com nanging kanthi file htaccess pancen ngilangi permalink maneh, sanajan tautane sampurna. Tambah pangalihan - rusak, ngilangi pangalihan banjur bisa digunakake. Aneh .. amarga URL kasebut sejatine ora diganti.

      Dadi - aku pancen bingung lan mbalekake kaya biyen nganti ngerti apa sing kedadeyan. Aku seneng krungu panjalukmu kenapa Google seneng karo versi non-www ... Aku uga bingung!

  3. 4
  4. 6
  5. 8
    • 9

      Nalika ngunggahake htaccess, aku ora ngerti yen sejatine aku nulis liwat file htaccess sing saiki ditulis dening WordPress ... mula pangalihan kasebut bisa digunakake, nanging URL semantik ora bisa. Wadhuh! Aku bisa nyalahke piranti lunak FTP sing ndhelikake file lan ora ngelingake aku bakal nimpa. 🙂

      Aku pancen butuh / $ 1. Tanpa, ora ana garis miring ing domain kasebut. Aku uga salah duwe www ing ekspresi telusuran.

      Saiki aku lagi nggarap pangalihan feed menyang Feedburner! Barang sing nyenengake!

  6. 10
  7. 12

    Aku mriksa pagerank karo lan tanpa www lan menehi asil sing padha, mula aku ora mikir manawa situs webku ngalami kapribadian sing beda-beda! Kayane perkara sing apik. Yen aku nggoleki ing kiriman Google, kabeh bakal bali tanpa www.

    Kayane aku bakal ninggalake barang kaya ngono. Dabbling bisa dadi perkara sing mbebayani 🙂

  8. 13

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.