Google Ngeculake Video sing Disponsori ing Asil Panelusuran

momentum telusuran google

Salah sawijining marketing mesin telusuran mitra ngucapake cathetan ing awan iki kanthi tangkapan layar sing nyenengake banget. Kabar tautan sing disponsori ing ngisor tombol peta? Tonton video babagan bisnis kita.
kaca google dhaptar video

Aku wis nyurung kabeh klien karo klien lokal kanggo golek Kaca Google munggah (sadurunge Google Local Business) LAN aku wis nyurung klien kanggo miwiti nggunakake video minangka bagean saka strategi pemasaran online (kita!)… Nanging iki omah-omah kekarone.

Sampeyan kudu nggabungake 3 indra sing dideleng para pengunjung sing online lan riset produk utawa layanan sampeyan. Nikah video kanggo asil mesin pencari lan peta minangka kesempatan sing luar biasa kanggo nggayuh pamirsa sing ora bakal nanggepi teks mung kosong. Video minangka media sing bisa ngatasi 'punuk kepercayaan' luwih cepet tinimbang pemasaran tradisional utawa uga postingan blog sing konsisten.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.