Google Optimize Launches kanggo Pemasar kanggo Tes

google pangoptimal

Google Optimize diluncurake ing beta menyang klompok pangguna winates. Aku bisa ndhaptar lan mlaku-mlaku ing platform saiki lan kabeh sing bisa dakkandhakake - wow. Ana 3 alasan kenapa aku yakin iki bakal dadi gangguan ing pasar uji coba. Nyatane, yen aku dadi platform pangujian, saiki aku bakal keweden.

  1. The antarmuka panganggo selaras karo platform liyane kayata Google Tag Manager lan Google Analytics, dadi yen sampeyan nggunakake platform kasebut, sampeyan bakal nemokake navigasi Google Optimize kanthi gampang.
  2. Platform kasebut dibangun kanthi lancar Google Analytics, ngaktifake sampeyan nggunakake data situs Google Analytics sing ana kanthi cepet lan gampang ngenali area situs sing bisa diapikake.
  3. Iku free. Ana fitur tambahan sing kasedhiya karo Google Optimize 360 ​​- kaya penargetan pamirsa, tes multivariat tanpa wates, target eksperimen Ad hoc, kapabilitas eksperimen serentak maju, layanan implementasi, perjanjian level layanan.

Kaya dene kabeh platform optimasi lan pangujian liyane, Google Optimize nggunakake model statistik canggih, lan metode statistik Bayesian kanggo model eksperimen sampeyan. Google Optimize nggunakake alat penargetan canggih kaya penargetan eksperimen canggih supaya sampeyan bisa nggunakake pengalaman sing tepat kanggo para pelanggan ing wektu sing pas.

Sampeyan bisa nyiyapake tes A / B, Tes Multivariat, utawa Tes Pangalihan:

Eksperimen Pangoptimal Google

Platform kasebut mbutuhake Google Chrome lan Ngoptimalake Google ekstensi diinstal… nanging ana alesan sing apik. Daripada kudu hack dalan liwat elemen kode lan kaca, ekstensi kasebut ngidini sampeyan nyeret lan nganyari elemen kaya sing dibutuhake.

google-optimizer-chrome-plugin

Yaiku sing dirancang ulang Situs agensi dibangun ing WordPress nganggo latar mburi video ... lan ora ana masalah nggunakake Google Optimize! Priksa manawa mlebu!

Ringkesan Google Optimal

Pelaporan nyedhiyakake asil lan analisis jero kanggo kabeh eksperimen.

Eksperimen Google Optimal

Mlebu kanggo Google Optimize

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.