Napa Kata Kunci Google Ndhelikake Apik banget kanggo Pemasar

ora kasedhiya

Kayane kabeh wong ngrengeh lan ora ngerti babagan Google ora nyedhiyakake data tembung kunci organik ing Analytics. Nalika aku yakin bakal nyuda regane Analytics Aku arep ujar manawa pamindhahan apik sing bakal mbantu para Pemasar konten. Aku wis nulis ing jaman biyen SEO Mati lan aku wis nonton industri wis alon-alon ilang. Iki bisa dadi pucuk pungkasan ing peti mati.

Yen aku seneng banget, mula amarga aku seneng. Aku nulis iki ing sawijining wawancara karo klien otomatisasi pemasaran, Tengen Ing Interaktif:

Langkah Google kanggo mblokir pelacakan kabeh tembung kunci nggawe urip para pemasar luwih angel, nanging ora angel. Pemasar isih bisa ngawasi tarif klik-tayang nggunakake data Webmaster kanggo ngerti kepiye lalu lintas organik nyebabake upaya pemasaran inbound umume. Yen ana apa-apa, iki bakal terus nggawe kita dadi pemasar sing luwih apik. Kita kudu fokus ing nulis konten sing penting kanggo pamirsa lan ngrungokake pamirsa - ora nguber tembung kunci, ngapusi situs, lan golek link kanggo nambah peringkat telusuran kanthi artifisial.

Iki minangka warta paling apik kanggo bisnis rata-rata sing ora duwe anggaran kanggo nandur modal ing strategi SEO kanggo ngasilake konten sing kaya tembung kunci ing saindenging web kanggo nambah peringkat konten kanthi artifisial. Umume kita ora bisa saingan karo perusahaan gedhe lan industri sing wis miliaran dolar. Yen entuk keuntungan finansial kanggo ngapusi, perusahaan bakal ngapusi. Lan industri wis mbeling (lan mbeling lan mbeling). Akeh pemain sing ora ngerti babagan strategi nanging jelas yen Google ora. Google pengin lalu lintas organik dadi organik, ora didhukung karo perusahaan SEO sing sugih sing duwe kothak pasir pirang-pirang dolar kanggo nemokake cara kanggo ngapusi lan nggawe peringkat rangking klien. Pangowahan Google nyebabake wong liya - dudu sampeyan.

Lan, sanajan sampeyan ora bakal bisa menehi tembung kunci tartamtu menyang prospek tartamtu, sampeyan bakal bisa ngerti manawa wong kasebut teka kanthi organik lan saka kaca sing ditindakake. Ngerti topik kaca entri, prospek sampeyan tekan ing situs sampeyan bakal mbantu sampeyan luwih ngerti konten sing menehi nilai. Lan nindakake riset tembung kunci lan riset kompetitif isih bisa nemokake kesempatan kanggo nemokake lan nulis konten tambahan sing bakal ditemokake lan regane. Optimisasi telusuran minangka dhasar kanggo strategi konten apa wae, nanging nulis lan nuduhake konten sing luwih apik (ditulis, diucapake lan visual) bakal ngluwihi judhul kaca tweaking utawa kapadhetan tembung kunci ing sawijining kaca.

google-ora kasedhiya

Kesenjangan sing diwenehake ing antarane data Webmaster, data Konten, lan data Analytics kudu mbantu sampeyan ngasah kemampuan kanggo ngembangake konten sing apik. Ora mlumpat menyang bagean tembung kunci saka Analytics, sampeyan kudu nyelehake lalu lintas kanthi judhul kaca kanggo ngerti artikel sing nyedhiyakake lalu lintas paling akeh kanggo perusahaan sampeyan. Tembung kunci ngganggu lan nggawe akeh pemasar keset. Dheweke terus nulis omong kosong kanggo nyurung luwih akeh lalu lintas adhedhasar tembung kunci, tinimbang fokus ing konten umum sing narik perhatian.

Pancen ora ana data sing bakal menehi kemampuan kanggo ngembangake strategi konten sing apik. Sampeyan isih bisa mriksa data Webmaster kanggo ngerti tembung kunci sing nduwe konten paling akeh - nanging sampeyan bisa ngetrapake konten sing paling akeh narik kawigaten lan konversi. Ngerti konteks babagan tembung kunci sing sampeyan tulis bisa menehi wawasan luwih akeh babagan sing populer utawa ora populer.

Minangka conto, fokus ing 'kunci google ora kasedhiya' bisa nggawa aku sawetara kiriman blog babagan tren lan solusi alternatif. Nanging, aku fokus ing kene babagan carane bakal mbantu para pemasar. Konteks kasebut pungkasane bakal mbuktekake luwih penting kanggo strategi konten tinimbang mbuwang kombinasi tembung kunci! Konteks ing sekitar tembung kunci sampeyan uga kudu dadi perhatian sampeyan!

Perlu dielingake manawa sawetara panyedhiya Analytics uga nggunakake pendekatan iki. Priksa GinzaMetrics: Fitur Anyar ing Platform GinzaMetrics Ngatasi Pembaruan Telusuran Aman Google (Kata Kunci Ora Disedhiyakake).

6 Komentar

  1. 1

    Iki ngelingake aku babagan pelacak kata kunci Raven dipateni setaun kepungkur. Wong SEO sing ana ing meja sandi duwe tips apik kanggo situsku. Salah sijine yaiku fokus ing merek nalika miturut dheweke, yen istilah telusuran saka Webmaster nemokake dalan menyang situs sampeyan kanthi cara organik, mula strategi merek sampeyan wis bisa digunakake. Amarga kita ngilangi istilah telusuran sing mlebu saka Analytics, ana solusi sing bisa ditindakake.

  2. 2

    Matur nuwun kanggo kiriman iki. Luangake wektu kanggo ngerti kanthi ringkes lan analisa pemasaran konten lan sampeyan bisa nemokake cara sing ora dikarepake kanggo ngasilake asil bisnis sing apik.

  3. 3
  4. 4

    Aku setuju 100%. SEO lair amarga wedi lan ora ngerti pemasaran digital. Google leveling lapangan kanggo muter. Iki minangka wiwitan pemasaran supaya bisa bali menyang pemasaran internet. Ana 1000s perusahaan SEO sing rata-rata paling apik kanggo para pemasar paling apik. Nanging dheweke dadi ahli SEO. SEO minangka pemasaran. SEO dudu sawetara proses teknologi tinggi sing mung bisa dideleng dening para elit. Kayane kabeh perusahaan SEO kepeksa sinau pemasaran 101.

  5. 5

    Halo Douglas!

    Ya tenan! Tinimbang mlumpat menyang bagean tembung kunci analytics, kita kudu mlumpat menyang lalu lintas kanthi judhul kaca kanggo ngerti artikel sing nyedhiyakake lalu lintas paling akeh kanggo perusahaan kita. Aku uga mikir manawa tembung kunci nggawe sawetara pemasar lesu. Sawetara wong tetep nulis "omong kosong" kanggo ngarahake lalu lintas luwih akeh adhedhasar tembung kunci tinimbang fokus ing konten umum sing penting banget.

  6. 6

    Ya data kudu mbantu ngasah kemampuan kanggo ngembangake konten sing apik. Kanthi kaca kebangkrutan, kita luwih bisa fokus karo apa sing cenderung ditemokake / ditemokake para pengunjung ing situs iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.