Iklan Video Seluler Babagan Crita Tanpa Dijual

mobile video

Google mung nerbitake asil eksperimen anyar iku cukup nyengsemake lan kudu ditonton dening sapa wae sing pengin nggedhekake jangkauan video menyang piranti seluler. Cukup, model pariwara ing wingi ora bisa digunakake ing piranti seluler kita.

Nggarap Dew Gunung, BBDO ngasilake telung video sing beda. Kapisan yaiku masang iklan televisi ing piranti seluler. Sing nomer loro langsung mbuwang penempatan iklan kanggo pamirsa seluler sing bakal mandheg. Video kaping telu ora nyurung produke, nanging critane banjur diasilake 26% pamirso seluler nonton video kasebut lan luwih saka separo sing ngelingi merek.

Yen iki katone ora apik banget ... elinga yen eksperimen kaping telu yaiku 30 detik maneh tinimbang loro liyane!

Telung Kesempatan sing Ditemokake Kanthi Eksperimen

  1. Sing ora dikarepake bisa uga kuat. Wong bakal tetep karo sampeyan.
  2. Luangake wektu kanggo crita sampeyan. Aja mung macet ing merek sampeyan sadurunge dheweke bolos.
  3. Ora prelu katon kaya iklan kanggo mindhah merek sampeyan.

Asli

"Asli" dadi kontrol ing eksperimen Google. Iki minangka titik 30 detik sing dibintangi telung wong lanang sing nyekel Mountain Dew Kickstart, miwiti nari, lan kabeh sing ana ing ruang paling ngisor — wiwit saka kursi sing kebacut nganti asu kasebut — banjur mlebu. Banjur bocah-bocah padha milih apa wae sing mbesuk.

The Big Punch

Recut iklan seluler 31 detik iki diwiwiti nganggo tembakan produk sing kendel lan countdown, menehi tandha yen bakal kelakon. Pamirso banjur dilebokake ing tengah aksi lan critane diwiwiti saka kana.

Nyenengake Murni

Recut "Pure Pure" ngeculake pamirsa ing tengah-tengah aksi tanpa musik utawa pangerten nyata babagan kedadeyan kasebut. Banjur musik diwiwiti lan iklan nuduhake macem-macem unsur joget. Rata-rata luwih dawa tinimbang rong iklan pisanan kanthi 1 menit, 33 detik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.