Kita minangka Pelayan Indentured kanggo Google

g genggeman

Industri online pancen aneh. Yen sampeyan nggawe lan ngrancang ensiklopedia paling gedhe ing jagad saka tenaga kerja sukarela, sampeyan bakal dadi pahlawan. Yen sampeyan ngirim undhangan gratis kanggo nyoba lan nanggapi piranti lunak beta, sampeyan ora mung pahlawan ... sampeyan uga keren. Nanging, yen sampeyan mbayar dhuwit kanggo wong kanggo nggawe wong, sampeyan nyalah gunakake lan njupuk kauntungan kasebut. Anehe kepiye cara kerja… gratis ora apa-apa, murah ora.

Google minangka master bathi kerja gratis. Dheweke duwe bathi saben dina saben dina, mula bisa nggunakake layanan lan piranti lunak. We are abdi sing duwe indentured.

  • Kita nulis konten sing terkenal lan nerbitake ing Internet, saengga Google nyedhiyakake ing asil telusuran, uga pariwara tawaran bid kanggo para pesaing. Sugeng rawuh, Google!
  • Kita masang link ing konten, saengga Google bisa nemtokake pangkat kaca ing asil telusuran kasebut; mulane, nambah regane telusuran… lan nambah daya saing iklan pariwara bayar per klik kasebut. Sugeng rawuh, Google!
  • Kita nulis konten sing apik kanggo Google ing sistem Wiki dhewe (Knol). Dheweke wis nglumpukake luwih saka 1 yuta kaca ilmu kanggo dituduhake… lan pasang pariwara. Sugeng rawuh, Google!
  • Kita nulis dokumentasi dhukungan sing luar biasa ing forum produk. Iki kudu ngirit tim kanggo ewonan jam ing dokumentasi teknis lan dhukungan pelanggan. Sugeng rawuh, Google!
  • Kita nyoba piranti lunak lan menehi umpan balik lan data kegunaan gratis ing saben produk beta… ngirit puluhan yuta uji coba lan dhukungan. Sugeng rawuh, Google!
  • Kita nambahake produk lan barang menyang Google Shopping supaya asil bisa ditampilake… lan kita mbayar bagean saka sales ing Google… utawa entuk dhuwit kanggo pariwara mbayar kanggo pesaing kita. Sugeng rawuh, Google!
  • Kita nggunakake browser lan layanan, nambah kabeh data pribadi, data browsing, lan riwayat tuku supaya bisa target karo kita lan adol pariwara sing luwih larang. Sugeng rawuh, Google!

Aja salah pangerti ... Aku mlaku-mlaku kaya sing wis ditindakake wong liya. Perusahaan kita nggunakake Aplikasi Google lan aplikasi bisa digunakake kanthi apik. Aku nggunakake meh kabeh Google, kalebu telpon Androidku ... lan aku kabeh seneng. Aku nulis postingan iki ing Google Chrome .. kerjane apik banget. Aku seneng karo Google+. Aku nulis babagan produk lan layanan Google ing Martech kabeh wektu!

Aku uga wis sawetara nyoba babagan Google. Nanging, aku ora mikir nolak Google. Kemampuan Google narik kawigaten para pamirsa kanthi menehi free kuwi apik tenan. Wong-wong secara harfiah njaluk supaya bisa mlebu ing lawang (kaya sing ditindakake nalika Google+ diluncurake).

Sampeyan bisa uga ujar manawa kabeh iku sukarela.

Apa?

Apa sampeyan wis nyoba ngatasi dina ing Internet tanpa Google melu? Aku yakin manawa meh ora mungkin!

Sabanjure ing dhaptar kanggo master Google? Kurasi pariwara sing ditampilake. Bener ... Google pengin sampeyan mbantu nggawe iklan luwih relevan kanthi ngeklik tombol Google +1 ing pariwara. Aku ora nggawe iki.

1 iklan tampilan2

Iklan tampilan misuwur ing ngisor dhaptar kanthi biaya… lan luwih asile asil. Nanging yen Google bisa njaluk tulung sampeyan kanggo ngapikake cara nggawe pariwara tampilan uga menehi penilaian babagan relevan lan kualitas pariwara ... bisa nambah asil lan ngasilake dhuwit. Ngenteni apa maneh para abdi? Ayo kerja!

Sugeng rawuh, Google!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.