Tambahake Rencana Lantai menyang Google Maps

google peta rencana lantai

Apa sampeyan mal sing pengin peta toko sampeyan, toko ritel sing pengin memetakan departemen sampeyan, utawa gedung komersial sing pengin menehi peta marang para penyewa, saiki wayahe ngirim rencana lantai menyang Google Maps Floor Plans.

Sampeyan bisa uga ngerteni manawa sawetara toko ritel, kayata mall, wis miwiti peta metu perusahaan ing mall kasebut. Nganti saiki, dheweke katon ora akurat banget, lan mulane bisa uga Google mbukak pangguna kanggo ngunggahake rencana lantai dhewe! Gambar mal lokal kita iki kayane ora nduwe toko paling anyar - lan dununge toko kasebut akurat banget.

rencana lantai mal greenwood

Yen sampeyan ora duwe gambar standar rencana lantai sing arep diunggah, sampeyan ora perlu sumelang. Sampeyan bisa nggawe rencana lantai kanthi nggunakake alat kaya Gliffy.

pangripta rencana lantai gliffy

Sawise rencana lantai katon apik, sampeyan mung kudu ngekspor minangka file gambar standar. Ekspor rencana lantai, unggah liwat Rencana Lantai Google Maps, lan tindakake ing properti.

Amarga aplikasi seluler tambah akurat, lan adopsi peta lan layanan geolokasi dadi luwih cepet, kenapa ora priksa manawa rencana lantai sampeyan ditampilake kanthi akurat! Sing bisa nggawa luwih akeh lalu lintas menyang perusahaan sampeyan ... tanpa frustasi yen ora ditemokake ing peta!

One comment

  1. 1

    Kepiye tukang omah? Apa bisa ngunggahake rencana lantai menyang peta google kanggo spesifikasi? Kanggo omah sing durung dibangun… minangka cara pemasaran mesin telusuran? Coba diuji mbok menawi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.