Sawetara Pananda Peta Google Anyar

panandha map

Aku ngrampungake situs pemetaan kanggo klien akhir minggu iki lan mutusake koleksi tandha (ikon) saiki sing ana ing kono cukup polos, ora ana dimensi. Nalika lagi istirahat, aku mutusake nggawe koleksi anyar. Bebas bae kanggo download spidol ing kene lan gunakake kanggo komersial utawa non-komersial ... saratku mung apik thanks!

Marker Anyar

Ana panah kanthi bayangan, spidol kosong, spidol 0 nganti 9 lan A liwat Z.

24 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Pakaryan sing apik!
    nggoleki panah endi wae ing endi wae, nanging ora bisa ditemokake.
    tnx kanggo sampeyan aku bisa nyelehake 😀

  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Hei, matur nuwun amarga wis nempatake ing web supaya bisa didownload wong liya! Pengin wong liya bakal nuladha tuladha sampeyan!

  8. 8
  9. 10
  10. 12

    Hi!
    Thanks!

    Aku nggoleki mung sawetara pananda nomer iki, nanging kepiye carane dak pasang ing peta google? Ana cara kanggo nyelehake ikon dhewe nanging aku kudu ndownload file ing web langsung menyang peta google kayane. Dudu pro sing bisa dingerteni nanging aku seneng nggarap peta!

  11. 13
  12. 14
  13. 15
  14. 16
  15. 17
  16. 18

    Hai, Douglas,

    Matur nuwun kanggo panandha. Aku nggunakake pilihan warna abangmu supaya bisa nglumpukake pengamatan kewan liar sajrone 2 taun kepungkur. Aku (kanthi gampang) ngowahi warna kanggo nggawe set liyane sing cocog sing digunakake kanggo pengamatan kewan liar sing kedadeyan luwih awal tinimbang 2 taun.

    Minangka saran, sampeyan uga bisa duwe marker kanthi simbol liyane ( + - * #? . : ) lan teduh beda. Hei, garis-garis bisa uga ditindakake!

    Thanks maneh

    Ian

  17. 19
  18. 20
  19. 21
  20. 22
  21. 23

    Hello

    Aku ngubungi sampeyan amarga aku nggawe "Koleksi ikon peta", lan miturut sampeyan sampeyan bisa uga pengin ngobrol babagan proyek ing blog sampeyan.

    Koleksi ikon peta minangka paket 300 lambang gratis kanggo tandha panggonan sampeyan. Sampeyan bisa nyelehake kanthi manual ing Google Maps kanthi fitur "Peta saya", utawa kanthi otomatis nganggo Google Maps API.
    Diatur ing kategori warna, sampeyan bakal oleh koleksi ikon lengkap, kayata bioskop, sekolah, bank, restoran Jepang lan toko sandhangan.

    Deleng lambang liyane ing kene: http://code.google.com/p/google-maps-icons/

    Regards,
    -
    Nico

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.