Google Map API: Temokake, Seret lan Anyari Lokasi Aku

Klik ing kene kanggo ndeleng!Aku tuku Google Map Hacks wingi nanging aku rada kuciwa karo buku kasebut. Iki dudu kesalahan penulis, nanging bukune pancen wis ketinggalan jaman wiwit dirilis Geocoder Google lan API versi 2 Google.

Ana sawetara link ing buku kasebut supaya bisa mriksa akeh situs lan ndeleng kepiye adaptasi karo rilis anyar. Aku nggawe integrasi peta kanggo situs anyar sing dakbangun. Langkah kapisan yaiku supaya wong lokal bisa nyelehake alamat ing peta banjur nganyari lokasine yen panandha ora ana ing posisi sing sampurna.

Sawetara dandan sing wis rampung:

  • Nggunakake Geocoder V2
  • Nggunakake fungsi seret ing peta
  • Nganyari lintang lan garis bujur ing kolom formulir (mesthine bisa didhelikake)
  • Babak lintang lan garis bujur dadi presisi 8 digit
  • Mateni formulir dadi wong ora bisa nambah luwih saka siji lokasi

Klik ing kene kanggo DEMO sing makarya.

Aku ngrancang spidol dhewe kanggo pilihan sing luwih maju. Nyuwun komentar ing entri iki yen sampeyan 'nyilih' kode sandi utawa yen sampeyan nambah. Aku seneng ndeleng apa sing bakal ditindakake. Langkah sabanjure yaiku pangguna kanggo milih spidol sing dikepengini uga nyelehake gambar gambar cilik ing jendela info.

Bebas nggunakake kode - sampeyan bisa nyumbang a matur nuwun kanggo Paypalku.

Dhukungan situs iki!

5 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.