Google Nggawe Google Tag Manager

google tag manager

Yen sampeyan wis nggarap situs klien lan kudu nambah kode konversi saka Adwords menyang template nanging mung yen template kasebut ditampilake kanthi kritéria tartamtu, sampeyan bakal ngerti ngelu saka menehi tag!

Tag minangka potongan kode situs web sing bisa mbantu sampeyan menehi wawasan sing migunani, nanging uga bisa nyebabake tantangan. Kakehan tag bisa nggawe situs alon lan clunky; tag sing ora ditrapake kanthi bener bisa ngrusak pangukuran sampeyan; lan bisa uga mbutuhake wektu akeh kanggo departemen IT utawa tim webmaster kanggo nambah label anyar — nyebabake wektu ilang, data ilang, lan konversi ilang.

Dina iki, Google ngumumake Google Tag Manager. Iki minangka alat sing bakal nggawe kaca tag bisa dadi luwih gampang kanggo kabeh wong!

Fitur Google Tag Manager minangka dhaptar ing situs:

  • Agility pemasaran - Sampeyan bisa mbukak tag anyar kanthi mung sawetara klik. Iki tegese pemasaran ulang lan program adhedhasar data liyane pungkasane ana ing tangan sampeyan; ora ana maneh minggu sing ngenteni (utawa wulan) kanggo nganyari kode situs web - lan ora ana kesempatan pemasaran lan penjualan sing larang ing proses kasebut.
  • Data sing bisa diandelake - Pemeriksa kesalahan Google Tag Manager sing gampang digunakake lan ngemot tag kanthi cepet tegese sampeyan bakal ngerti manawa kabeh tag bisa digunakake. Sampeyan bisa nglumpukake data sing bisa dipercaya saka kabeh situs web lan kabeh domain tegese minangka keputusan sing luwih berpengetahuan lan eksekusi kampanye sing luwih apik.
  • Cepet lan gampang - Google Tag Manager cepet, intuisi, lan dirancang supaya para pemasar nambah utawa ngganti tag kapan wae sing dikarepake, uga menehi kapercayan karo kolega TI lan webmaster manawa situs kasebut bisa mlaku kanthi cepet - lan dimuat kanthi cepet - supaya pangguna ora bakal ditinggal .

2 Komentar

  1. 1

    Aku durung nyoba sing siji iki, lan aku mung krungu saka sampeyan. Matur nuwun wis nuduhake iki, menehi tag gampang ing saben kaca. Apa padha mbukak plug-in uga ing WordPress kanggo menehi tag?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.