Nelpon aku nalika sampeyan ora duwe Beta, Google Gears!

Google Gears BetaAku ora yakin apa sing dikepengini Google Gir kanggo rilis Beta, nanging aku mikir dheweke kudu bali menyang Alpha.

Aku miwiti mlaku Google Gir udakara seminggu kepungkur kanggo nyoba fungsi offline aplikasi kaya Google Reader. Aku ora langsung weruh masalah apa wae sing nambah, nanging suwene seminggu aku kudu meksa Firefox saya tambah akeh.

Pungkasane, mung mbukak sawijining kaca (sing ora ana gandhengane karo offline offline) bakal nyebabake Firefox beku. Wengi liyane aku weruh nalika nggunakake Yahoo Webmessenger. Aku penasaran apa Yahoo sing nyebabake masalah. Dina iki aku mandheg nggunakake lan isih nemoni masalah. Aku mateni Google Gears sawise Firefox bakal beku saben sawetara menit lan voila! Aku bebas maneh.

Nuwun sewu, Google. Ayo bokonge bali ing kampus, pesen pizza, lan kupon pijet kanggo tim iki - kudu kerja maneh!

3 Komentar

  1. 1

    Nalika main cepet karo Gears, aku nemokake sawetara perkara aneh sing kedadeyan, nanging kasunyatane aku ngembangake lan bakal ana efek samping, aku uga ngilangi instal amarga wis akeh banget firefox tambahan wis diinstal.

    Aku ngerti manawa firefox dhewe dadi ora bisa dipercaya manawa tambahan sampeyan sakaligus, ora yakin manawa iki mudhun nganti kebocoran memori utawa umume alon.

  2. 2

    mung google duwe semangat kanggo ngeculake piranti lunak beta kanthi skala gedhe.

    kita nate nyoba ngeculake piranti lunak beta lan akeh situs shareware sing ora gelem nampa piranti lunak kasebut… ujar manawa bisa nyebabake kahanan ora stabil ing mesin pangguna.

    Nanging situs sing padha bakal luwih seneng nerbitake barang beta saka wong lanang 🙂

  3. 3

    Titik!
    Aku wis nemoni masalah sing padha. Infact, aku mandheg nggunakake firefox… akhire aku ngerti yen ana gir lan dinonaktifake kabeh add-ons… kanggo konfirmasi yen iki probe add-ons, \ n.
    Wong liya mbalik mboko sithik pindah. Piye wae firefox isih ditampilake. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.