Apa Cookie Google Crumbling?

Kesalahan GoogleAku duwe teori iki yen ora ana sing bisa diukur kanthi tanpa wates. Bisnis sing sukses asring ngluwihi katrampilan kanggo ngatur pangembangan, teknologi sing bisa digunakake ing skala cilik arang nindakake pakaryan kanthi skala gedhe ... malah karyawan asring dipromosikake ora bisa kabisan.

Google wis katon wutah sadurunge ing dasawarsa pungkasan. Suwe-suwe kita terus nggawe perhatian lan digunakake minangka langkah sukses. Wingi, kita nurunake bar, wiwit investigasi ing njaba tembok lan ndeleng Google maneh nalika ana kedadeyan sing ora umum.

Google Gagal Paling Anyar:

  • Dina iki aku arep menehi komentar ing blog kancaku Erik Blogger (Wong nyerang pacar karo cheeseburger), nanging aku ora bisa entuk kaca komentar malah dimuat.
  • Pirang-pirang dina, kita ora bisa ndhaptar situs karo situs apa wae Google Webmaster. Situs kasebut terus menehi kesalahan verifikasi yen ngasilake kode status salah ing 404 (kaca sing ora ditemokake). Nyatane, kita platform blogging perusahaan ngasilake kode sing cocog. Dina utawa mengko, kabeh apik maneh!
  • Google Reader mesthi katon dadi gelung ing aku, nuduhake feed sing wis dakwaca… bola-bali.
  • Kita ngetrapake a Google Analytics akun kanggo klien minggu iki sing nuduhake situs wis diverifikasi ing sawijining kaca, ora diverifikasi ing kaca liyane, lan ora njupuk statistik. Kita kudu mbusak akun kasebut lan miwiti maneh.
  • feedburnerUPDATE: 12/21 - Wiwit ngowahi feed menyang Google, aku ora bisa mlebu log lan entuk statistik lan alamat feed lawasku ora bakal dianyari.

Siji-sijine perkara sing katon ora bisa ditindakake Google yaiku nampilake pariwara sing relevan. Hmmmm

2 Komentar

  1. 1

    Seneng dingerteni manawa Google durung gagal ngirim iklan menyang kita. Aku ngerti sawetara layanan gratis sing asring ditinggalake, nanging sing saya kuwatir yaiku nalika aplikasi "kelas bisnis" (surat host, aplikasi, lan liya-liyane) wiwit jam utawa pirang-pirang dina. Tanpa nyebutake kenapa utawa kapan dheweke bakal bali. Wektu sing ilang, sing ing bisnis tegese dhuwit ilang. Dhuwit tenan sing dakkira ngirit kanthi ora mbukak barangku dhewe.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.