Eksperimen Google ing Google Analytics… Meh

google eksperimen abc

Google Website Optimizer wis kaput, diganti nganggo Eksperimen Google. Kanthi Eksperimen Konten, sampeyan bisa mbandhingake kinerja kaca web sing beda kanthi nggunakake conto acak pengunjung, nemtokake persentase pengunjung sing kalebu ing eksperimen, pilih tujuan sing pengin dites lan pungkasane uga bakal entuk nganyari liwat email babagan eksperimen.

eksperimen google

Mangkene ringkesan video Eksperimen Google:

Minangka Google Analytics sing canggih lan jembar, sejatine aku angel nyoba karo Eksperimen Google. Iku mung pendapatku, nanging aku pancen ora ngerti sebabe Google nindakake iki saka level URL kaca. Umume perusahaan nggunakake sistem manajemen konten saiki lan dadi susah nyiyapake pirang-pirang kaca, mblokir saben mesin telusuran, lan nggawe cara kanggo nyopir lalu lintas kanthi acak ing antarane.

Umume kaca web dikembangake, dudu kabeh unit, nanging minangka kaca kanthi macem-macem gambar, konten, bagean, tombol, ajakan tumindak, lsp. Google ngrembug isi optimalisasi ing kaca Eksperimen Google, nanging sampeyan bisa nggunakake sawetara unsur ing kaca sing diterbitake, luwih becik yen mung nyoba elemen tinimbang kabeh kaca dhewe.

Apa sampeyan wis nggarap Eksperimen Google? Apa aku kekurangan?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.