Mbangun Path karo Google Earth

The Jejak Budaya Indianapolis yaiku Warisan Gene & Marilyn Glick. Jejak Budaya minangka sepeda kutha lan jalur pejalan kaki kelas internasional sing nyambungake lingkungan, Distrik Budaya lan fasilitas hiburan, lan dadi pusat kutha kanggo kabeh sistem jalan raya Indiana pusat. Iki minangka proyek hebat sing wiwit diwiwiti kanthi lokal.

Nalika ngomong karo Pat Coyle, aku pikir pancen kepenak bisa nampilake Jejak Budaya lan dilebokake ing Peta Google supaya masarakat bisa interaksi Google Earth (Sampeyan bisa ndownload kanthi gratis) utawa ndeleng ing Situs Web.

Google Earth:

Google Earth

Nggawe dalan kanggo Peta Google bisa uga medeni, nanging kanthi Google Earth pancen gampang. Sampeyan bisa nggunakake alat Path Path kanggo nggawe dalan. Klik alat path banjur klik endi dalane diwiwiti lan pungkasan. Baris bakal ditarik. Saben klik sawise bakal ngasilake titik tengah. Sampeyan bisa uga angel (ctrl-klik mbusak titik), nanging sampeyan bisa kanthi cepet ngasilake jalur ing peta. Yen klik-tengen ing lapisan sampeyan ing sidebar, sampeyan bisa nambah katrangan, ngganti tampilan lan rasane lapisan sampeyan, lan malah nyetel ketinggian.

Flat Trail Budaya

Kanthi Google Earth, sampeyan uga bisa ngiringake lanskap lan mateni lan mateni ton lapisan liyane. Piranti sisih tengen ndhuwur ngidini sampeyan nggedhekake, miring, ngganti tampilan, muter, lan ngganti ketinggian. Kegunaan aplikasi intuisi banget!

Jejak Budaya 3d

Ing wulan Desember, Google Maps nambahake dhukungan KML menyang API, supaya sampeyan bisa kanthi gampang output lapisan sampeyan minangka file KML lan arahake nganggo Peta Google.

Uga, sampeyan bisa nyathet lan ngunggahake lapisan sampeyan supaya bisa ditemokake wong liya. Aku durung rampung, nanging aku bakal enggal-enggal bali! Bagéan pisanan saka proyek iki yaiku nggawe jalur. Siji trik sing apik - aku mbukak gambar Jejak Budaya lan ngimpor menyang Google Earth. Aku nyetel kira-kira 30 persen transparansi lan digunakake minangka pangukur kanggo map jejak kanthi luwih cepet.

Bagean sabanjure proyek iki bakal nggawe peta interaktif kanthi mouse mouse ing poin lan nyembul gambar. Barang keren!

7 Komentar

  1. 1

    Iki minangka teknologi sing apik tenan. Mapquest durung miwiti nempatake ringkesan satelit ing peta.

    Wis sawetara persiyapan paneliten kanggo ngerti apa kita bisa nggunakake sistem manajemen praktik kasebut. Apik banget yen duwe pituduh rute menyang klien kanggo konsultan.

    • 2

      Pitunjuk minangka fitur anyar saka Google Maps API saengga bisa digunakake kanggo nggawe file eksternal sing kasedhiya liwat Google Earth. Optimisasi rute (2+ poin) minangka persamaan sing luwih angel. Ana sawetara vendor ing njaba sing nindakake kanthi seneng Routemart nanging aku durung ndeleng API utawa Software minangka implementasi Layanan.

      Aku yakin yen wis cedhak! 🙂

      Aku setuju - apik tenan!

  2. 3

    Doug, Pancen apik banget. Matur nuwun kanggo nuduhake! Aku ora nate lungguh kanggo ngrampungake perkara kasebut, nanging kayane kemungkinan ora ana enteke. Siji panggunaan sing aku langsung bisa ndeleng manawa bakal adol yaiku masang google maps kanthi overlay khusus menyang situs web klien.

    • 4

      Pancen, Ian! Aku isih seneng-seneng karo peta iki. Aku bisa nambah telusuran, nambah sistem panandha 'swalayan', nambah nuntun, lan mbatalake fitur liyane. Mriksa metu Ndandani Alamat kanggo conto liyane. Muga-muga nduwe situs pemetaan interaktif minggu iki.

      BTW: Situs sing hebat lan ngarep-arep ketemu sampeyan. Kita duwe jaringan profesional 'longgar' ing Indy sing bisa digunakake kanggo mbantu akeh klien. Kita bisa uga kudu nggawe sampeyan campuran!

  3. 5
  4. 6
  5. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.