Google Docs Diterangake

google docs

Google Docs pancen wis mberkahi perusahaan sing dakgawe. Kita minangka perusahaan enom saka 5 (mung nyewa nomer lima!) Lan ora duwe server utawa piranti jaringan sing dituduhake. Pancen sejatine, kita ora butuh.

Nalika aku miwiti, kabeh dokumentasi mung dilewati liwat email lan dadi bingung! Aku mecat Google Docs lan miwiti nyimpen dokumen… banjur kita dipindhah kanggo Aplikasi Google lan saiki kita njaga kabeh dokumentasi sing dituduhake. Kita duwe anggota tim ing Dallas, San Jose, lan ing India sing nyambut gawe basecamp lan dokumen kasebut saben dina lan pancen hebat!

Saka sudut pandang pemasaran, aku mikir Google Docs bakal dadi sumber sing migunani kanggo copywriter lan editor sing bisa digunakake nalika nggawe konten kanggo klien. Amarga kalorone bisa login bebarengan, nggawe suntingan, ngobrol, lsp ... kayane alat sing sampurna.

Aku ngelingi Kerajinan Umum nuduhake video liyane babagan dokumen Google:

Yen sampeyan durung ndhaptar, pancen migunani! Kanggo bisnis sing sithik banget karo sawetara karyawan utawa karyawan sing ora dununge ing tengah, iku sistem sing apik.

Strategi Dokumentasi lan Proses Umum Kita

Basecamp minangka gudang proyek dhasar ing ngendi kita komunikasi lan njupuk kemajuan proyek sakabehe. Dokumen Google luwih kolaboratif lan njaga riwayat pangowahan sing hebat, mula luwih becik digunakake tinimbang Basecamp.

Antarane kalorone, kita isih butuh sistem manajemen tugas, mula kita uga perusahaan integrasi lan pembangunan wis kula evaluasi Atlassian Jira. Katon kaya sistem sing apik, aku bakal ngetutake lan menehi ngerti kepiye carane bisa sukses!

7 Komentar

  1. 1

    Pos sing apik, Doug. Aku lagi ngobrol karo salah sawijining kancaku ing sawijining dina, ana wong sing duwe toko desain cilik. Dheweke kerja karo panulis sing jarak 150 mil, lan kadang kerja bareng karo wong sing adoh banget kaya Denver. Kepiye carane supaya bisa sukses? Google Docs lan Google Apps. Kanggo paraphrase REM kanthi umum, iki bisa dadi pungkasan piranti lunak kaya sing wis dingerteni, lan aku bakal rumangsa ora apa-apa.

  2. 2

    Aku setuju tenan, nanging aku luwih maju lan ujar manawa bisa digunakake kanthi apik kanggo perusahaan menengah lan malah gedhe.

    Aku mesthi nganggep MS Office minangka aplikasi "penting", nanging kanca kolega nyoba ngyakinake manawa sampeyan bisa nindakake tanpa Office kanthi nggunakake Google Docs lan pamirsa Office gratis (kayata Excel Viewer). Argumentasi dheweke yaiku kanggo maca dokumen sampeyan nggunakake pamirso (gampang ndeleng saka klik kaping pindho), nanging kanggo nggawe dokumen anyar sampeyan nggunakake Google Docs. Aku ora precaya amarga aku pangguna Exel sing gedhe, nanging wiwit tuku komputer anyar (Vista, yikes!) Lan mikir bakal nyoba. Mesthi wae wis biasa, nanging saiki aku yakin dheweke bener amarga aku bisa "slamet" udakara sewulan tanpa ana masalah.

    Efek samping sing apik yaiku aku ngerti yen asring dokumen pancen dituduhake. Saiki aku wis frustasi nalika wong ngirim spreadsheet Excel kanggo tujuan kolaborasi liwat email. Pancen ora produktif amarga sampeyan ora nate ngerti versi paling anyar. Sawijining bisa negesake manawa server Sharepoint ngatasi masalah kasebut, nanging ora nalika sampeyan duwe pangguna jarak adoh / pedhot sing ora bisa nyambung menyang server Sharepoint.

    Konversi iki angel banget kanggo pangguna ing lingkungan perusahaan, amarga macem-macem sebab, nanging isih saya akeh panganggo perusahaan nggunakake aplikasi adhedhasar Web.

    Nalika sampeyan ndandani, "Iki pungkasane piranti lunak kaya sing wis dingerteni, lan aku .." 🙂

  3. 3
  4. 4

    Aku seneng karo Google Docs, nanging aku ora seneng karo Basecamp. Aku luwih seneng Wrike. Piranti kasebut trep banget, amarga sampeyan bisa kolaborasi karo akeh wong sing dikarepake lan kabeh bakal entuk akun gratis.

  5. 5

    Aku nindakake riset babagan cara SMB nggunakake aplikasi google lan kesenjangan apa wae. Tulung tulis babagan pengalaman sampeyan karo nggabungake JIRA.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.