Google Docs Diterangake

google docs

Google Docs pancen wis mberkahi perusahaan sing dakgawe. Kita minangka perusahaan enom saka 5 (mung nyewa nomer lima!) Lan ora duwe server utawa piranti jaringan sing dituduhake. Cukup sejatine, kita ora butuh.

Nalika aku miwiti, kabeh dokumentasi mung dilewati liwat email lan dadi bingung! Aku mecat Google Docs lan miwiti nyimpen dokumen… banjur kita dipindhah kanggo Aplikasi Google lan saiki kita njaga kabeh dokumentasi sing dituduhake. Kita duwe anggota tim ing Dallas, San Jose, lan ing India sing nyambut gawe basecamp lan dokumen kasebut saben dina lan pancen hebat!

Saka sudut pandang pemasaran, aku mikir Google Docs bakal dadi sumber sing migunani kanggo copywriter lan editor sing bisa digunakake nalika nggawe konten kanggo klien. Amarga kalorone bisa login bebarengan, nggawe suntingan, ngobrol, lsp ... kayane alat sing sampurna.

Aku ngelingi Kerajinan Umum nuduhake video liyane babagan dokumen Google:

Yen sampeyan durung ndhaptar, pancen migunani! Kanggo bisnis sing sithik banget karo sawetara karyawan utawa karyawan sing ora dununge ing tengah, iku sistem sing apik.

Strategi Dokumentasi lan Proses Umum Kita

Basecamp minangka gudang proyek dhasar ing ngendi kita komunikasi lan njupuk kemajuan proyek sakabehe. Dokumen Google luwih kolaboratif lan njaga riwayat pangowahan sing hebat, mula luwih becik digunakake tinimbang Basecamp.

Antarane kalorone, kita isih butuh sistem manajemen tugas, mula kita uga perusahaan integrasi lan pembangunan wis kula evaluasi Atlassian Jira. Katon kaya sistem sing apik, aku bakal ngetutake lan menehi ngerti kepiye carane bisa sukses!