Survei Konsumen Google kanggo Riset Pasar lan Kepuasan Situs Web

carane nitahake layar

Google saiki nawakake Survei Konsumen Google kanggo Riset Pasar lan Pamilik Situs Web. Aku dudu pendukung perusahaan sing nggawe survey dhewe, nanging pancen usahane kanggo perusahaan intelijen pelanggan sing riset lan ngembangake strategi kanggo nyekel informasi sing akurat. Ana wong sing nemoni sawetara pitakonan babagan risiko nggawe bisnise menyang arah sing salah amarga mung cara takon lan entuk tanggepan. Ati-ati

Survei Konsumen Google minangka alat riset pasar sing cepet, terjangkau, lan akurat sing mbantu sampeyan nggawe keputusan bisnis kanthi takon karo takon babagan survey survey para pangguna internet. Pangguna ngrampungake pitakon survey supaya bisa ngakses konten sing berkualitas ing saindenging web, lan penerbit konten dibayar nalika wangsulane pangguna. Google kanthi otomatis nglumpukake lan nganalisa tanggapan liwat antarmuka online sing sederhana.

Kanggo Pamilik Situs Web - Survei kepuasan gratis dilebokake langsung ing situs web sampeyan supaya sampeyan bisa entuk umpan balik nalika dadi pikiran utama. Kanggo nggunakake survey kepuasan, cukup salin lan tempel potongan kode menyang kaca sing pengin di survey pangguna. Dheweke nyedhiyakake pelacak kepuasan saben wulan kanthi gratis, lan sampeyan bisa ngatur pitakon kanthi mung 1 sen saben respons.

Kanggo Penelitian Pasar - Gawe survey ing menit lan akses ing cedhak laporan, diagram, lan wawasan Google sing cepet. Entuk asil statistik sing signifikan, valid saka wong sing nyata, dudu panel bias.

  1. Sampeyan nggawe survey online kanggo entuk wawasan konsumen.
  2. Wong ngrampungake pitakon supaya bisa ngakses konten premium.
  3. Penerbit entuk bayaran nalika pengunjung mangsuli.
  4. Sampeyan entuk data gabungan lan analisis sing apik.
  5. Sampeyan uga bisa nglacak tanggapan saben minggu utawa saben wulan kanggo analisis tren.

Reregan: Target conto sampel AS, Kanada, utawa pedunung Internet UK kanthi rega $ 0.10 saben respons utawa $ 150.00 kanggo 1500 tanggapan (dianjurake kanggo pinunjul statistik). Yen sampeyan pengin misahake conto kanthi demografis, $ 0.50 saben tanggepan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.