Google Codesearch

Google terus NGUJI aku. Yen aku ora ana ing Indiana lan Google ing Mountain View, saiki aku wis ndhaptar jabatan kebersihan. Sadawane garis saka 37signals, Google duwe katrampilan kanggo ngenali masalah, banjur menehi solusi. Periode Ora ana barang mewah ... dheweke mung bisa nggarap!

kodhe google

Google Codesearch ngidini sampeyan nggoleki kode sing dikirim ing internet. Amarga beta, aku duwe umpan balik sing migunani kanggo Google:

  1. Akeh programer sing spesialisasine ... PHP, .NET, MSSQL, lan liya-liyane. Aku mikir pilihan kanggo milih preferensi sampeyan kanggo nggoleki lan njaga kaca liwat akun panganggo utawa liwat cookie pancen apik. Yen ora, aku bakal nggawe dhewe (cukup gampang kanggo nambah lang: php ing kana).
  2. Apa sing bakal sampeyan lakoni babagan virii utawa kode sing bisa nglanggar hak cipta? Pisanan, salah sawijining kanca ngerti yen bat sampeyan bisa nggoleki ing Generator Kunci, kayata: Winzip. Dheweke kudu ngerti manawa iki bakal dadi swarga kanggo peretas lan peretas!
  3. Nanging, ora ana cara kanggo ngirim artikel babagan nulis kode kanthi conto kode. Aku ngerti kode ing kana, nanging sing luwih penting yaiku nerangake apa sing ditindakake lan cara kerjane. Aku pengin kesempatan kanggo ngirim entri blog ing tembung kunci tartamtu, bisa uga pilihan kanggo artikel telusuran.

Iki mung minangka kritik konstruktif… lan ora dianggep pentinge alat sing hebat! Aku wis wiwit nggunakake lan njupuk sawetara asil sing janjeni.