Google Co-kedadean: Wis luwih Cerdas tinimbang sing Dikira

google co kedadeyan

Bubar aku nyoba tes Google Search Engine Hasil. Aku nggoleki istilah kasebut WordPress. Asil kanggo WordPress.org narik kawigatene aku. Google ndhaptar WordPress nganggo katrangan kasebut Platform Penerbitan Pribadi Semantik:

meta-wordpress

Gatekna cuplikan sing diwenehake Google. Teks iki yaiku ora ketemu ing WordPress.org. Nyatane, situs iki ora nyedhiyakake katrangan meta babar pisan! Kepiye Google milih teks sing migunani kasebut? Pracaya utawa ora, nemu katrangan saka salah sawijining 4,520,000 kaca sing njlentrehake WordPress.

cuplikan wordpress

Aku ndeleng salah sawijining asile.

wordpress-kokurensi

Yaiku kedadeyan ing gaweyan!

Co-Kedadeyan minangka teknologi dipatenake dening Google. Kedadeyan bisa mbantu rangking kaca kanggo istilah sing ora ditemokake ing tag judhul, teks jangkar utawa uga ing konten kaca. Iki kedadeyan nalika kaca panguwasa dhuwur nggambarake situs sampeyan lan Google ngenali hubungan tembung sing nggawe percoyo algoritma manawa katrangan kasebut luwih akurat tinimbang apa sing ditemokake ing situs kasebut. Penyebutan iki bisa nganggo utawa tanpa tautan sing nuduhake situs sampeyan.

Ing kasus iki, Google nggunakake katrangan babagan WordPress sing ditemokake ing situs web liyane kanggo menehi cuplikan!

Iki minangka salah sawijining alesan kenapa klien fokus kanggo nulis konten sing apik lan apik tinimbang fokus karo tembung kunci sing digunakake. Yen sampeyan nulis konten sing luar biasa, Google bakal nggunakake situs liyane sing ngrujuk konten sampeyan kanggo nemtokake asil telusuran kanggo ngindeks konten kasebut… utawa uga nggawe cuplikan kanggo njlentrehake kaca kasebut. Yen sampeyan nyoba lan meksa konten kasebut, dadi ora apik banget - sampeyan ora bakal menehi peringkat kanggo istilah sing pengin.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.