Google Reresik, Spammers Pindhah menyang Facebook

google ngresiki tim piazza

google ngresiki tim piazzaSaben media sing wis teka lan saiki wis tilar donya amarga salah siji saka rong sebab, yaiku kegagalan nggawe inovasi, utawa ketidakmampuan kanggo ngontrol rasio sinyal-kanggo-swara. Ing kasus Google, sinyal kasebut pancen asil telusuran sing gedhe banget ing kaca siji lan swara kasebut minangka asil telusuran sing ora ana gunane sing nyusup lan ngontaminasi posisi kasebut. Google ora bakal dadi mesin telusuran utama yen ora ati-ati babagan sinyal-swara kasebut.

Akhir-akhir iki, Google aktif banget nglarang ewu akun AdWord sing dikelola dening para pemasar langsung lan ngeculake palu ing peternakan konten, situs web kasebut minangka tuan rumah konten cethek, kualitas murah sing menehi sampeyan luwih akeh tinimbang sing sampeyan wis ngerti sadurunge. Iki minangka warta apik kanggo wong sing ngandelake Google kanggo riset cepet, lan langkah iki selaras karo rencana Google sing bakal diumumake taun 2011.

Google nggawe langkah sing tepat kanggo inovasi lan njaga relevansi sinyal-ke-swara sing nggawe mesin telusuran dominan. Situs konten gedhe sing adhedhasar model bisnis ing lalu lintas AdWord bisa uga dituju. Kualitas konten mung durung cukup. Nanging, akeh bisnis sing sah uga kejiret perang nglawan spam konten, lan situs sampeyan bisa uga kalebu salah sawijining. Yen rangking sampeyan mudhun kanthi tiba-tiba, bisa uga mung lebu, nanging bisa uga minangka sinyal yen sampeyan kudu menehi luwih akeh nilai kanggo para pamiarsa.

Kanthi ngilangi akun AdWord spammy, Google meksa ngalihake ruang media sosial. Buzz saiki ing antarane para pemasar langsung yaiku pamburu emas menyang Facebook wis diwiwiti, lan telusuran bisa digunakake. Nalika Google terus berinovasi, dheweke bakal menehi kredit mesin telusuran luwih akeh menyang kaca Facebook umum, ing ngendi para pemasar langsung bakal nggawe launcher anyar kanggo penawaran produk lan tautan afiliasi.

Yen bisnis sampeyan nggunakake media sosial ing campuran pemasaran, waca apa sing ditindakake "pengaya-kaya-cepet" iki lan priksa manawa ngarsane sampeyan ora katon kaya sing ditindakake para pemasar langsung. Sing paling penting, kudu waspada ing kaca bisnis Facebook amarga sampeyan bakal bisa ndeleng pangembangan bisnis liyane sing dikirim menyang kaca nalika para pemasar langsung nggunakake kabeh kesempatan supaya luwih katon ing ruang media sosial. Aja nganti sinyal-swara sampeyan bakal kompromi. Gunakake program ngawasi kaya HyperAlerts kanggo tetep ndhuwur kaca nalika sampeyan ora duwe wektu kanggo tetep nyambung ing Facebook.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan shift Google anyar, waca The Wall Street Journal "Reresik Telusuran Google Nduwe Pengaruh Gedhe. "

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.