Blogger Haven kanggo Black Hat SEO

topi ireng seo

Kanca lan mentor sing apik, Ron Brumbarger menehi cathetan esuk karo link sing ngganggu blog ing Blogger sing muncul ing sawetara Google Alerts kanggo sawetara tembung kunci sing ditutake. Aku ora bakal mbaleni tembung kunci ing kene, amarga aku ora pengin pengunjung bali utawa ngunjungi blog, nanging temuane cukup ngganggu. Mangkene bagean teks saka blog sing ditemokake kanggo:

Blog Spam

URL lan jeneng blog katon dienkode supaya pangripta bisa nglacak asile. Kalebu ing kiriman yaiku konten pihak katelu sing ditaburi tembung kunci sing kandel - katon kanggo nyoba kerapatan tembung kunci. Uga, ana backlink menyang blog liyane sing nyoba tembung kunci liyane ... jejak terus lan terus.

Blog sing dimaksud katon ora nyolong konten apa wae, mung nyoba sawetara tes sawetara tembung lan frasa telusuran utama. Siji alesan sing medeni yaiku supaya bisa uga nyoba supaya bisa ngetung kepiye cara entuk istilah kasebut ing mesin telusuran. Aku menehi ngerti Ron lan ngirim link menyang Formulir pelaporan Blog Spam Blogger; muga-muga, bakal langsung dipateni uga kabeh blog liyane sing ana gandhengane sing nyambung menyang lan saka situs kasebut.

Aku ora kaget yen ana spammer sing nyoba karo metode kasebut. Nanging, aku gumun yen iki kedadeyan ing irung Google! Matt Cutts njaluk sawetara ide babagan sing kudu ditangani Google webspam ing taun 2009 - Mungkin platform dhewe kudu dadi prioritas utama!

Matur nuwun wis ngerti lan nulis babagan Ron iki! Ron minangka presiden Solusi Bitwise, perusahaan utama ing kene ing Indianapolis sing nate nindakaké sawetara karya sing luar biasa kanthi nasional Pangembangan lan integrasi Microsoft Sharepoint.

4 Komentar

  1. 1

    Yen sampeyan menehi basis data Google babagan kekuwatan lan ujar "critakake babagan Penerbangan menyang Chicago" bisa uga cedhak karo apa sing bakal diandharake. Tanpa ana wong sing ndeleng pundhak database intine ora ngerti.

    Bakal entuk bobot tembung kunci. Bakal entuk nomer kriyo / tembung / tembung mandeg sing pas. Iki bakal entuk sawetara faktor rumit liyane sing bener nanging ora bakal bisa dimaknani kajaba mbaleni tembung verbal.

    Aku ora kaget ndeleng iki, kayane taun 2010 bisa uga taktik brute taun njupuk alih-alih spammer nyerang asil pencarian massa kanthi volume ekstrim, nanging Google dadi drakonia mbutuhake kombinasi tembung sing sampurna sadurunge nyerahake asil kaca siji .

    Aku seneng ngrungokake luwih akeh temuan sampeyan Doug, yen ana sing luwih maju.

  2. 2

    Apa rong komentar pungkasan katon ora kaya spam ???

    Ya aku seneng karo blogmu, aku bakal bali mriksa lan liya-liyane….,
    saiki dheweke duwe PR3 Backlink hmmmm…
    Aku ora bakal ngirim link lol aku dhewe

  3. 3

    Hai George!

    Aku ora ngetrapake bobot ing Pagerank - Aku luwih nggatekake peringkat kanthi apik kanggo tembung kunci sing akeh lalu lintas. Blog iki apik banget atusan tembung kunci. Apa aku pengin duwe PR9? Pancen! Nanging, aku ora bisa mutusake. Aku duwe TONS backlinks lan riwayat sing apik - ora yakin kenapa PR kurang.

    Matur suwun RE: SPAM. Aku saiki ing IntenseDebate lan nyoba golek cara golek komentar lawas iki kanggo menehi tandha minangka spam!

  4. 4

    Hai George!

    Aku ora ngetrapake bobot ing Pagerank - Aku luwih nggatekake peringkat kanthi apik kanggo tembung kunci sing akeh lalu lintas. Blog iki apik banget atusan tembung kunci. Apa aku pengin duwe PR9? Pancen! Nanging, aku ora bisa mutusake. Aku duwe TONS backlinks lan riwayat sing apik - ora yakin kenapa PR kurang.

    Matur suwun RE: SPAM. Aku saiki ing IntenseDebate - ora yakin kepiye carane bisa ngasilake. Dheweke saiki wis ora ana!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.