Blogger Haven kanggo Black Hat SEO

topi ireng seo

Kanca lan mentor sing apik, Ron Brumbarger menehi cathetan esuk karo link sing ngganggu blog ing Blogger sing muncul ing sawetara Google Alerts kanggo sawetara tembung kunci sing diikuti. Aku ora bakal mbaleni tembung kunci ing kene, amarga aku ora pengin pengunjung bali utawa ngunjungi blog, nanging temuane cukup ngganggu. Mangkene bagean teks saka blog sing ditemokake kanggo:

Blog Spam

URL lan jeneng blog katon dienkode supaya pangripta bisa nglacak asile. Kalebu ing kiriman yaiku konten pihak katelu sing ditaburi tembung kunci sing kandel - katon kanggo nyoba kerapatan tembung kunci. Uga, ana backlink menyang blog liyane sing nyoba tembung kunci liyane ... jejak terus lan terus.

Blog sing dimaksud katon ora nyolong konten apa wae, mung nyoba sawetara tes sawetara tembung lan frasa telusuran utama. Siji alesan sing medeni yaiku supaya bisa uga nyoba supaya bisa ngetung kepiye cara entuk istilah kasebut ing mesin telusuran. Aku menehi ngerti Ron lan ngirim link menyang Formulir pelaporan Blog Spam Blogger; muga-muga, bakal langsung dipateni uga kabeh blog liyane sing ana gandhengane sing nyambung menyang lan saka situs kasebut.

Aku ora kaget yen ana spammer sing nyoba karo metode kasebut. Nanging, aku gumun yen kedadeyan kasebut ana ing sangisore irung Google! Matt Cutts njaluk sawetara ide babagan sing kudu ditangani Google webspam ing taun 2009 - Mungkin platform dhewe kudu dadi prioritas utama!

Matur nuwun wis ngerti lan nulis babagan Ron iki! Ron minangka presiden Solusi Bitwise, perusahaan utama ing kene ing Indianapolis sing nate nindakaké sawetara karya sing luar biasa kanthi nasional Pangembangan lan integrasi Microsoft Sharepoint.

4 Komentar

  1. 1

    Yen sampeyan menehi database Google daya wicara lan ngandika "marang kula babagan Flights to Chicago" sing mbokmenawa banget cedhak apa bakal ngomong. Tanpa ana sing ndeleng pundhak, database kasebut ora ngerti.

    Iku bakal entuk bobot tembung kunci sing tepat. Iku bakal entuk nomer kriya / nomina / tembung mandeg sing pas. Bakal entuk sawetara faktor rumit liyane sing bener, nanging ora bakal ana gunane kajaba mbaleni verbatim.

    Aku ora kaget ndeleng iki uga, kayane 2010 bisa dadi taun taktik brute force njupuk alih ngendi spammers mung nyerang massa asil panelusuran ing volume nemen nalika Google dadi draconian ing perlu kombinasi sampurna saka tembung sadurunge nyerahke kaca siji asil .

    Aku seneng krungu liyane saka temonan Doug yen ana liyane develops karo iki.

  2. 2

    Apa ora rong komentar pungkasan katon kaya spam???

    Blah aku seneng blog sampeyan, aku bakal bali lan mriksa metu etc….,
    saiki duwe PR3 Backlink hmmmm…
    Aku ora bakal ngirim link lol dhewe 🙂

  3. 3

    Hi George!

    Aku ora menehi bobot akeh ing Pagerank - Aku menehi perhatian luwih akeh kanggo peringkat sing apik kanggo tembung kunci sing narik akeh lalu lintas. Blog iki rangking apik ing atusan tembung kunci. Apa aku pengin duwe PR9? mesthi! Nanging aku ora bisa mutusake. Aku duwe TONS backlinks lan sejarah sing apik - ora yakin kenapa PR saya kurang.

    Thanks RE: SPAM. Aku ing IntenseDebate saiki lan nyoba kanggo mangerteni carane nemokake komentar lawas iki kanggo menehi tandha minangka spam!

  4. 4

    Hi George!

    Aku ora menehi bobot akeh ing Pagerank - Aku menehi perhatian luwih akeh kanggo peringkat sing apik kanggo tembung kunci sing narik akeh lalu lintas. Blog iki rangking apik ing atusan tembung kunci. Apa aku pengin duwe PR9? mesthi! Nanging aku ora bisa mutusake. Aku duwe TONS backlinks lan sejarah sing apik - ora yakin kenapa PR saya kurang.

    Thanks RE: SPAM. Aku ing IntenseDebate saiki – ora yakin carane padha liwat. Saiki wis ora ana!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.