Apa Patokan Google Penting?

bouncerate bycountry

Dina iki aku nampa newsletter saka Google Analytics, edhisi pertama volume pertama sing diwaca kaya ing ngisor iki:

Ing wulan iki, kita ngganti laporan "benchmarking" standar ing akun Google Analytics karo data sing dituduhake ing buletin iki. Kita nggunakake newsletter iki minangka eksperimen kanggo nampilake data sing luwih migunani utawa menarik kanggo pangguna Analytics. Data sing ana ing kene asale saka kabeh situs web sing milih bareng data anonim karo Google Analytics. Mung administrator situs web sing ngaktifake nuduhake data anonim iki sing bakal nampa newsletter "benchmarking" iki.

Edisi kapisan mbahas pathokan miturut negara, kalebu Bouncing Rate:
bouncerate bycountry

Wektu Ing Situs:
bycountry wektu

Lan Konversi Gol:
bycountry konversi gol

Ana bebaya gedhe kanggo benchmark kinerja situs kasebut benchmarks. Nyatane, aku bakal mbantah manawa iki minangka tolok ukur. Saben situs beda-beda ing struktur lan konten. Saben risak sumber lalu lintas beda ... saka telusuran nganti rujukan. Wektu mbukak miturut negara beda… kajaba sampeyan nggunakake layanan kanggo nyimpen sumber daya kanthi geografis. Lan pitakon kasebut malah ora kalebu basa ...

Apa pathokan kanggo negara mung kalebu kunjungan lan tampilan kaca kanggo situs ing negara kasebut kanthi basa umum? Utawa apa situs-situs kasebut diterjemahake (sing bisa luwih suwe utawa bisa diterjemahake kanthi kurang supaya nambah bouncing)? Apa situs situs e-commerce? Blogs? Situs sosial? Kaca web statis?

Masalah liyane uga ana. Piranti kayata Facebook Plugin Sosial kena pengaruh tingkat bouncing sacara signifikan amarga Facebook pangalihan pangguna situs. Nalika pengunjung mlebu ing situs sampeyan lan nggunakake plugin sadurunge nindakake kegiatan apa wae, dheweke bakal mumbul. Mangkene conto saka siji klienku… sampeyan bisa ndeleng ing ngendi instal, instal banjur instal Plugin Sosial Facebook ing situs kasebut:

bouncerate

Saran kula kanggo klien yaiku mung menehi pathokan situs sampeyan karo situs sampeyan dhewe ... ora ana sing liya. Apa tingkat bouncing sampeyan mundhak utawa mudhun? Apa pengunjung sampeyan munggah utawa mudhun? Apa jumlah tampilan kaca saben riko munggah utawa mudhun? Kepiye sampeyan ngowahi desain utawa konten supaya bisa ngrasakake pengalaman pengunjung? Kita ngerteni yen wektu pengunjung tetep ing situs nalika masang video… bisa dingerteni, bener? Nanging yen ora masang video sing padha saben minggu, kita pancen ora bisa nganggep yen nindakake tugas sing ora apik.

Rong conto ing blog iki:

  • Kita ngowahi desain blog kanggo nuduhake cuplikan ing kaca omah. Akibate, tingkat bouncing mudhun amarga wong ngeklik postingan DAN kaca saben kunjungan tambah akeh. Yen aku mung nuduhake statistik tanpa nerangake, sampeyan bakal kepengin weruh. Utawa yen sampeyan menehi pathokan marang situs liyane, bisa uga asil sing luwih apik utawa luwih elek.
  • Kita ngluncurake buletin. Kita wis nambahake pelanggan kanthi konsisten wiwit nambah buletin lan pengunjung iki bali nalika maca. Asile, nalika dina newsletter dikirim, jumlah tampilan kaca luwih dhuwur - lan rata-rata mingguan saya tambah nganti 20%. Yen kita ngetrapake situs web liya, apa ana newsletter? Apa dheweke nerbitake kutipan? Apa dheweke nglumpukake konten kanthi sosial?

Cukup, miturut pendapatku, benchmark ora nyedhiyakake data sing migunani supaya bisa nambah situsku. Aku uga durung bisa nggunakake benchmark karo situs klien. Mung pathokan sing penting yaiku sing direkam kanggo situs dhewe nalika minggu kepungkur. Kajaba Google bisa menehi bagean sing luwih jelas ing pathokan kanggo mbandhingake situs kanthi akurat, informasi kasebut ora ana gunane. Menehi informasi iki marang pimpinan ing sawijining organisasi bisa uga ngrusak… Muga-muga Google bakal ninggali fitur produk iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.