AppSheet: Mbangun lan Masang Aplikasi Seluler Persetujuan Konten Kanthi Google Sprei

Aplikasi Persetujuan Konten Google AppSheet

Nalika aku isih berkembang, aku ora duwe bakat utawa wektu dadi pangembang full-time. Aku seneng karo ilmu sing aku duwe - mbantu aku ngatasi kesenjangan antara sumber daya pangembangan lan bisnis sing saben dina duwe masalah. Nanging… Aku ora kepengin terus sinau.

Ana sawetara alasan kenapa majune keahlian pemrograman dudu strategi sing apik:

  1. Ing jalur karirku - keahlianku dibutuhake ing panggon liya.
  2. Alasan sing luwih gedhe, amarga aku ora percaya yen panjaluk panjaluk sing ora bisa dipenuhi pangembang bakal bertahan.

Ngopo Amarga platform utama nggunakake solusi no-code sing luar biasa.

Ora Ana Kode, Solusi Codeless, lan Code Low

Tahap sabanjure teknologi digital bisa uga luwih nyenengake tinimbang kemajuan sing wis suwe. Perusahaan gedhe nggawe solusi drag and drop (ora ana kode utawa tanpa kode) sing apik banget. Kesempatan kanggo sistem kasebut ora ana watese amarga pimpinan bisnis ora mbutuhake perusahaan pangembangan kanggo menehi solusi saka sketsa serbet menyang aplikasi lengkap.

Google AppSheet

Yen sampeyan nggunakake Ruang kerja Google kanggo organisasi sampeyan (aku nyaranake banget), dheweke wis ngluncurake AppSheet - tukang aplikasi tanpa kode! Kanthi AppSheet, sampeyan bisa kanthi cepet nggawe aplikasi khusus kanggo mbantu nglancarake, ngotomatisasi, lan nyederhanakake karya. Ora perlu coding.

Sapa wae ing Google Workspace sampeyan bisa nggawe lan ngatur aplikasi dhewe ... sing bisa nambah produktivitas tim, nyuda kesalahan, lan nyuda mundur saka tim pangembangan.

Google AppSheet

Aplikasi Persetujuan Konten AppSheet

Mangkene conto sing apik, a aplikasi persetujuan manajemen sing nggabungake Google Spreadsheet lan AppSheet supaya gampang push konten liwat proses persetujuan langkah demi langkah.

Persetujuan Konten Google AppSheet

Aplikasi khusus iki mung nyambung karo Google Spreadsheet, nanging sampeyan bisa nggabungake sumber data sing pengin.

Setelake ing iTunes utawa Google Play

Sisih paling apik? Aplikasi sing sampeyan mung lakoni wektu tanpa garis kode ora mung a aplikasi web sing mbukak browser, AppSheet ngidini pangguna nggawe versi dhaptar putih saka aplikasi sing bisa disebarake ing Google Play utawa iPhone liwat iTunes.

Penyebaran mbutuhake lisensi AppSheet minimal sing adhedhasar mbayar-per-pangguna utawa keterlibatan PRO.

Regane AppSheet

Pengungkapan: Aku nggunakake Google kode afiliasi ing kene

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.