Gawe Startpage Khusus sampeyan karo Google Apps

Bengi iki aku mutusake istirahat nanging isih pengin nambah pizazz karo proyek anyar. Iki minangka tim cilik sing aku kerjane, nanging kepiye carane mbukak teknologi kasebut. Pas saka bat, aku mindhah sawetara dokumen sing dituduhake menyang Google Docs. Iki minangka langkah sing apik amarga kita uga duwe sawetara sumber daya ing pesisir. Saiki kita kabeh duwe dokumen sing padha karo update paling anyar - luwih efisien.

Ana kanca kanca Bill sing takon kenapa aku durung seneng Aplikasi Google. Dheweke ujar manawa kanca liyane yaiku Dale, sing wis nggunakake bisnis garwane lan dheweke seneng banget. Dadi bengi iki aku dolanan. Cilik clunky, nanging bisa uga… Aku bakal terus ngevaluasi kanggo ndeleng.

Aku nggawe fitur sing apik tenan bengi iki. Google Apps ngidini sampeyan nggawe Kaca Wiwitan sing disesuaikan lan uga menehi DNS setelan ing acara sing pengin digawe langsung menyang situs sampeyan! Contone, sampeyan bisa nggawe kaca http://start.yoursite.com! Bengi iki aku nggawe Halaman Wiwitan Patronpath:

Kaca Awal Khusus Aplikasi Google kanggo Patronpath

Sawetara fitur:

  • Logo lan warna merek kita nghias kaca.
  • Konten sing dikunci ing kolom kiwa sing kalebu Kalender umum, cuaca lokal, lan mesthine feed National Association Association!
  • 2 kolom sing bener bisa disesuaikan uga sing dikepengini dening individu Meh.
  • Footer duwe sawetara tautan khusus kanggo sawetara situs web.

Ora gedhe banget utawa ora apik, nanging sawetara menit main karo alat gratis, pancen apik banget!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.